1 alana 1 bedava kampanyası da yalan. Hediye ettikleri telefon ellerinde kalmış problemli cihazlar. Zaten 1. telefonun üstüne ekleyerek 2. telefonun yarı parasını da alıyorlar. Şikayet var sitesinden bakabilirsiniz.

Aynı durumdan şu an bende muzdaribim P13 blue Max Lite 2022 cihazı hakkında reklam sorunu quickstep sorunu ayrıca wp üzerinden sürekli spam nedeniyle hesabın kapanması. https://www.sikayetvar.com/reeder/r...elefonunda-uygulama-acilisinda-reklam-cikiyor bu da zamanında şikayet var linkim. Ayrıca bilmediğim yerlerden SMS'ler Hepsiburada olayı ayrıca Hindistan vs gibi yerlerden aramalar hepsi oluyor. Şu an değiştiremiyorum telefonumu bütçem olmadığından. Yazılım konusu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Sıfırdan yazılım atma şu quickstep belasından kurtulma.

Zamanında başka bir üyeyle çok tartışmaya girmiştim ve haliyle bayağı linç yemiştim. Bırakın reeder'ı hiç bir türk markası alınmaz.

Alıntı..

Telefonda varsayılan olarak gelen birkaç gereksiz gördüğüm uygulamaları devre dışı bıraktıktan sonra;
Sırasıyla;
Ayarlar
Uygulamalar.
Sistem uygulamalarını göster.

" android.com.overlay. Launcher3 " uygulamasının bildirimlerini kapattım.

Yaklaşık 1 haftadır sorun yok Allah'a şükür. iyi forumlar..

Alıntı.

Telefonda varsayılan olarak gelen birkaç gereksiz gördüğüm uygulamaları devre dışı bıraktıktan sonra;
Sırasıyla;
Ayarlar.
Uygulamalar.
Sistem uygulamalarını göster.

" android.com.overlay. Launcher3 " uygulamasının bildirimlerini kapattım.

Yaklaşık 1 haftadır sorun yok Allah'a şükür. İyi sosyaller.

Yaklaşık 2 gün önce sistem güncellemesi geldi acaba size de geldi mi? Aynı modeli kullanıyorsanız eğer.