Para ver, verilerin çalınsın - Reeder P13 Blue Maxl 2022

Neyse bir dahakine 2. el İPhone falan alırsınız Bir insan Vestel, Reeder alıyorsa maddi durumu ortadadır zaten. En kötü eski Samsung amiral gemilerine bakın 2. el.
Anne telefonu için uygun bir adaydı kaybedilmesine göz yumulmuştu. Hali hazırda IOS kullanıcısıydım zaten de işte, beklenmedik yerde bozulunca böyle zöptürü şeylerin eline kalıyoruz..

Annemin iş yerinde Reeder telefonlar kullaniliyor bir gün annem iş yerindeki telefonu dusurup ekrani kirmis neyse o kadar servis aradik ekranini bulamadik ve haliyle ayni cihazi almak durumunda kaldik. Ne kadar ekran koruyucusu takarsan tak gene ekran kiriliyor bu yuzden Reeder alacak arkadaslarimi baska markalara yonetiyorum kisaca Reeder pismanliktir.

La bunlar satışa sundukları cihazı bir anda piyasadan çeken firma, ne bekliyordunuz?

Bakın bakalım S19 Max Pro S Zoom ve S19 Max Pro S Edge'e, piyasada bulabilecek misiniz?

La isme bak bi'de, sanki sıfat ekleyince telefon gelişiyor?

Tüketici hakem heyetiyle uğraşmayın. Doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulunun. Veri güvenliği sağlanmak zorunda telefon firmaları. KVKK ihlalidir bu. Ayrıyeten BTK'ye ıslak imzalı dilekçe gönderin olayı anlatan. Hem idarî, hem de adlî soruşturma başlatılmış olur, sonra Reeder'ı parmağınızda oynatırsınız. Hafife alınacak bir durum değil bu.

Yakında S19 PRO MAX S MAX ULTRA HARBİ MAX MAXİNDE MAXİ VALLAHİ MAX ABİ tarzı bir telefon çıkarsa şaşırmam.

Quickstep bende de var fakat hiç reklam falan çıkmıyor, en son Kaspersky da temiz diyordu. P13 Blue Plus 2022.

Hocam merhaba foruma bu başlığınızı görerek katıldım, ben de geçen sene trendyol'dan aldığım reeder p13 bluemax lite telefonda aynı sorunu yaşamaktayım dediğiniz gibi rızam dışında Hepsiburada'dan sipariş mi verilmedi, Paycell'den para transferi mi yapılmadı, WhatsApp'la hesabıma giriş yapma denemeleri oldu sürekli spam yiyorum bu nedenle. Onlarca uygulamaya kayıt olunmuş. Ben de savcılığa suç duyurusu için dilekçe hazırlıyorum özellikle para transferi son nokta idi benim için. Şikayetvar.com'a da sorunları bir bir yazarak ve görselleyerek ekledim. Hiçbir virüs programı, format vs de çözüm olmuyor. Net olarak bu telefon modeline özgü telefonun içerisine virüs konulmuş. Reeder'e durumu ilettiğimde ücretli değişim önerdi olayın vahametinin farkında değiller. Biliyorsunuz kişisel verilerin ihlali durumunda firmalara büyük oranda cezalar kesiliyor ve tazminat da çıkıyor, sizinle iletişime geçmek isterim ortak hareket edelim. Benzer sorunu yaşayanlarla grup kuralım ve topluca şikayette bulunarak tazminat alalım. Şikayetvar üzerinde aynı sorunu yaşayan onun üzerinde şikayeti kaydedip dilekçeye ekledim. Telefon numaramız kullanılarak gelen SMS onay kodlarına erişilerek açıkça birileri suç işliyor çok büyük olay aslında.

Bu da Şikayetvar linkim: https://www.sikayetvar.com/reeder/r...efonumda-kisisel-verilerim-ihlal-edilmektedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…