Para ver, verilerin çalınsın - Reeder P13 Blue Maxl 2022

Bu markayı ekonomik sebepler dışında hiç kimse kullanmamalı bence.
Reeder kullanacağıma giderim telgraf çekerim maddi durumum ne olursa olsun Reeder alınmamalı, elinizde kalan bir tuğla ile kalıyorsunuz sonra.

Dedeme bile kullandırtmayacağım telefonu kullanıyorsun.

Hissesi bile milleti mal etti bir ara sanırım. Öyle bir zarardır kendileri.

Dedeme bile kullandırtmayacağım telefonu kullanıyorsun.

Hissesi bile milleti mal etti bir ara sanırım. Öyle bir zarardır kendileri.
Çok şükür kurtuldum hocam, tuğla olarak çekmecemde bekliyor başkasına satma konusunu bile düşünemedim. Hisse konusunda da şaşırtıcı derecede tavan serileri yapmıştı üstelik arz olduğu dönem sahte kamera olayları ile gündeme gelmişti. Garip, o hisseyi tavan götürenlere de laf etmek lazım da neyse...

Benim de başıma geldi. İki ay uğraştım, Hepsipay A101 vs. Allah'tan herhangi sıkıntı yaşamadan her seferinde adıma açılan hesaplarin müşteri hizmetlerini arayıp kapattirdim. Lakin sonu gelmiyor. Bizler telefonun güvenligiyle vs. uğraşıyoruz. Ben de telefonu sıfırladım virüs programı vs nafile.

Durum şöyle,

1 talefonun içinde virüsle geliyor telefonu ilk aldığınızda mağazadan ilgili personel telefonu kurulumunu yapıyorsa kesinlikle yaptırmayın kendiniz yapın.
2 kullanıcı hatası yani bazı sitelerden kendimiz bulaştırıyoruz
Telefonuda virüs girince hiç telefonla uğraşmayın sıfırlayın vs lakin asıl yer Google adresi, ben bu şekilde çözdüm. Mail adresi ve Google adresine, şifreler geliyor.
Google adresinize girin ama uygulamadan girmeyin. İnternette sayfa açarak kontrol yapın. Zaten göreceksiniz kaç kere deneme olduğunu güvenlikle ilgili her şeyi değiştirin. Adresine bağlı uygulamalari kaldırın şifreleri kaldırın. Bütün iş Google ya da mail adresinden dönüyor. Ben mail kayıtlı şifreler bağlı hesapları sildim. Silmezseniz zaten işe yaramayacak. Sonra yeni adres aldım. Eskileri kapattım. Kafam rahat olsun diye de numaramı değiştirdim.

Bence savcılığa suç duyurusunda bulunun. Reeder, davalık olup güzel bir ceza almadan uslanmayacak gibi duruyor.

Yaşadığınız sorunları yaşadım, başka siteden arkadaşınız attı konuyu sağ olsun sizi öyle buldum. Aynı marka telefon Facebook hesabıma bile aynı işlemi yaptılar. Getir, Tinder, Hepsiburada bu tarz uygulamalarda sahte profiller eklenmiş ve numaram üzerine kod gelip duruyordu. Her girdiğim sitede farklı bir isim, korkup telefonu sıfırlayıp telefon değiştirdim. Telefonu değiştirdiğimden beri mesaj gelmedi, kod falanda gelmedi. Nasıl oluyor anlamadım, mesajlara nasıl erişiyorlar, kodları nasıl görüp bunu başarıyorlar? Nasıl oluyor anlamadım hala.

Merhaba cihaz değiştikten sonra aynı sıkıntıları yaşadınız mı? Sizle aynı durumu yaşadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…