Gayet de güzel var abicim. 50'den fazla satışım var 2 iade aldım red gibi bir seçenek sunulmuyor.

@14925

1768410851062.webp

Adam ben ürünü sağlam gönderdim dese ne olacak? Şikayet kaydı oluştursa.
Alıcı hangi ürünleri iade edemez?
Cayma hakkı süresi sona ermeden önce tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmelerinde;

• Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve SATICI’nın kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmelerde;
  • Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmelerde,
  • Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmelerde;
  • Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmelerde;
  • Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmelerde;
  • Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmelerde;
  • Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında gazete, dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmelerde;
  • Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmelerde;
  • Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya ALICI’ya anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmelerde

Var arkadaşım maalesef var. Sahibinden satıcıyı umursamıyor bile sen niye bütün firmalar Param Güvende'ye sıcak bakmıyor sanıyorsun adam parça çalıp gönderiyor. Onu geçtim adama 2 gün iade hakkı tanınıyor sen ne zaman kargocuyu 2 gün evinde tuttun :D

Var arkadaşım maalesef var. Sahibinden satıcıyı umursamıyor bile sen niye bütün firmalar Param Güvende'ye sıcak bakmıyor sanıyorsun adam parça çalıp gönderiyor. Onu geçtim adama 2 gün iade hakkı tanınıyor sen ne zaman kargocuyu 2 gün evinde tuttun :D
Saçma bir sistemmiş. Teşekkürler bilgilendirme için.

@Omerta Silenzio Ya şubede açacak ya da kargo görevlisini 1-2 dakika kapıda tutacak öyle kanıtlayabilir. Başka şansı yok. Sahibinden sadece kargo kodu oluşturmaya yarayan bir site. Alıcı-satıcı iletişimini olaylarını umursamaz. Anlaşmazlık çıkarsa mahkemeye yönlendirilirler.

@d0m @Omerta Silenzio Tamam Hocalarım ben anladım. Bu 2 gün iade olayı felan sıkıntı. Hem ben evde olamam hemde bizim evde açıp deneyecek kontrol edecek biri olmaz markete bırakır yani. Teşekkürler.