Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?
Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "Mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.
Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.
Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?
Normal elden satacaksın veya havale/eft/fast sonra kargo ile.
Bu ve benzeri teknoloji odaklı forumlarda çok fazla korku hikayeleri yazıldı. Param Güvende'ye pahalı ürünlerde veya şüpheli alıcılarda bulaşmak satıcı olarak çok tehlikeli.
@arda24142 evet, dolandırılma ihtimalin var. Malı bozup iade etse tek bir şey söyleyemezsin. (Yaşanan durum.) Ürününü çalışmayan ürünle de değiştirse tek bir şey söyleyemezsin. (Yaşanan durum.) Param Güvende'yi açman hata zaten.