Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Arkadaşımdan birkaç eşya satın alacağım. Arkadaşım başka bir şehirde ve yüz yüze görüşmedik hiç. Fazla samimiyetimiz de yok. Ürünler 920 lira tutuyor. İlana 300 lira yazacakmış ve paranın kalanını IBAN'a alacakmış. Şimdi diyelim ki bu arkadaş beni dolandırdı. Ben paramın 300 lirasını mi alabileceğim sadece? Çocuğun telefon numarasini, birinci ismini ve yaşadığı şehri biliyorum. Zorlasam Technopat hesabını da bulurum. Sizce güvenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın al, parayı IBAN'dan atma bakalım ne yapacak?

1000 lira yap ve fotoları koy dedim. Koymasını istediğim bütün fotoğrafları attım. Görüldü attı.

Diyelim ki fotoğrafları ekledi ancak açıklamada sadece bir ürünün adı gözüküyor. Ben satın aldım ve eksik ürün gönderdi, yapabileceğim bir şey olur mu?

1000 lira yap ve fotoları koy dedim. Koymasını istediğim bütün fotoğrafları attım. Görüldü attı.

Diyelim ki fotoğrafları ekledi ancak açıklamada sadece bir ürünün adı gözüküyor. Ben satın aldım ve eksik ürün gönderdi, yapabileceğim bir şey olur mu?
Hocam eleman belli ki tokat peşinde, sen neden bu kadar ısrarcısın :)

Hocam eleman belli ki tokat peşinde, sen neden bu kadar ısrarcısın :)

Uygun fiyata almayı çık istediğim ürünleri satıyor.

İlana 1000 lira girdikten ve ben o ilanı aldıktan sonra bir şey yapabilir mi ki? Ürün belirtildiği gibi değil der iade ederim en kötü. Paramı da geri alırım.