İlana koyduğum eski ekran kartını Param Güvende ile almak isteyen birisi var, tam olarak süreç nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

Kesinlikle satma, üstteki arkadaşın da dediği gibi. Eğer ürünü Param Güvende ile satarsan alıcı keyfine göre iade edebilir, ekran kartının içinden parça çalıp beğenmedim deyip iade edebilir, işin komik tarafı bunlar olurken satıcı olarak Sahibinden seni görmüyor bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşı taraf ürünü alıyor size de bir kargo kodu geliyor. Kargo kodunu şubeye söyleyip ürünü teslim ediyorsunuz. Kargo ulaşınca da karşı tarafın 2 gün süresi oluyor ister 2 gün içerisinde isterse de 2. günde otomatik olarak ürün onaylanıyor ve para size aktarılıyor.

Arkadaşların dediği gibi alıcıyı koruyan bir sistem. Orijinal ürün satarsınız adam kutuya çakmasını koyup iade eder ve bu ürün sahte derse iadesi onaylanır.

2-3 yıl önce PS5'i sattıktan sonra elimde kalan 4k monitörü satmak için kullanmıştım. Tekirdağ'dan Isparta'ya gönderim monitörü. Orijinal kutusu üstüne köpükle sardım, sağlamca bantladım. Alıcı bir yazdı, görüntü attı monitör kırık. Geri gönderdi bana. Kutuda harbiden darbeler vardı ve üstüne 3 4 adet kırılabilir etiketi, yazısı yapıştırmıştım. MNG kargo, sahibinden her yere yazdım, dilekçe yazıp genel merkeze kadar şikayet de ettim bir sonuç alamadım. O dönemin 3 bin liralık monitörü elimde patlamıştı. Bir daha da asla uzaktan birine özellikle sahibinden param güvende ile bir şey satmadım.

Bende aynı şekilde elden satış yapıyorum yada güvenirse havale sonrası kargo şeklinde en temizi bu 2 seçenek. Param güvende sistemine güvenirsen satıcı olarak sağlam sattığın ürünün bozuk dönmesi yüksek bir ihtimal oluyor yaşandı. :)