Merhabalar, bugün param güvende ile yeni bir satışım oldu fakat artık satıcılardan da komisyon alınmaya başlamış. Normalde satıcıdan herhangi bir komisyon alınmıyordu alıcıya sipariş ekranında kargo ve hizmet bedeli ekleniyordu. Şimdi sanırım hem satıcı hem alıcı olmuş, ne zaman gelmiş acaba bir bilgi var mı? Ve siparişi iptal edersem profilimde olumsuz olarak gözükür mü? Acıdım valla yemek parasına modem vermeye :(
1737120856448.webp

Merhaba, bugün Param Güvende ile yeni bir satışım oldu fakat artık satıcılardan da komisyon alınmaya başlamış. Normalde satıcıdan herhangi bir komisyon alınmıyordu alıcıya sipariş ekranında kargo ve hizmet bedeli ekleniyordu. Şimdi sanırım hem satıcı hem alıcı olmuş, ne zaman gelmiş acaba bir bilgi var mı? Ve siparişi iptal edersem profilimde olumsuz olarak gözükür mü? Acıdım vallahi yemek parasına modem vermeye :(
Eki Görüntüle 115968

Yeni gelmiş ilanı verirken ve düzenlerken de belirtiyor muhtemelen eski ilan diye fark etmediniz.

1737122715036.webp

Ben hiç öyle sorun yaşamadım bir oyun CD'si aldım çalışmayacak kadar cizikti iade ettim direk kabul ettiler hâlâ öyle mi bilmiyorum ama.

Zaten satıcı taraflı dememiş alıcı taraflı demiş en basitinden elektronik üründe parça çalıp iade edenler var sırf bu yüzden Param Güvende belli ürünlerde açıyordum artık hiç açmayacağım gibi duruyor.

Merhabalar, bugün param güvende ile yeni bir satışım oldu fakat artık satıcılardan da komisyon alınmaya başlamış. Normalde satıcıdan herhangi bir komisyon alınmıyordu alıcıya sipariş ekranında kargo ve hizmet bedeli ekleniyordu. Şimdi sanırım hem satıcı hem alıcı olmuş, ne zaman gelmiş acaba bir bilgi var mı? Ve siparişi iptal edersem profilimde olumsuz olarak gözükür mü? Acıdım valla yemek parasına modem vermeye :(
Eki Görüntüle 115968
Hocam mümkünse iptal edin veya bir daha asla satmayın. Ben ekran kartımı satmıştım ve satmadan önce bütün testleri yaparak orijinal kutusu ile köpüğü koyarak kargolamıştım. Adama ulaştığı zaman beni arayıp bu çalışmıyor deyince başımdan aşağı kaynar sular indi. Başka bir anakartta denemesi için zor ikna ettim ve sonucunda çalıştı. Alıcıdan başka bir şeyi korumayan sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mümkünse iptal edin veya bir daha asla satmayın. Ben ekran kartımı satmıştım ve satmadan önce bütün testleri yaparak orijinal kutusu ile köpüğü koyarak kargolamıştım. Adama ulaştığı zaman beni arayıp bu çalışmıyor deyince başımdan aşağı kaynar sular indi. Başka bir anakartta denemesi için zor ikna ettim ve sonucunda çalıştı. Alıcıdan başka bir şeyi korumayan sistem.

Riskli bir şey yapmışsınız kartın kasasını söküp içine bozuk kartta takabilirlerdi kanıtlayamazdın da