Var hocam deniz notaları daha çok hoşunuza gidiyorsa Wave alın. Eğer çok önemli değil diyorsanız Silverlake alın.
Hocam son şu soruyu sormak istiyorum: Şimdi ikisi de bütçeme uygun ve satın alabilirim ama parfümlerin bulunabilirliği değişebiliyor kolayca. Bugün hangisini alsam 2 ay sonra almadığımı bu fiyatlarda kolayca bulabilirim. Missoni alıp Silverlake'i sonraya mı bıraksam Silverlake'i bulmada sorun yaşamam? Yoksa Silverlake alıp Missoni'yi mi sonraya bıraksam Missoni'yi bulmada sorun yaşamam?

Hocam inceledim de Silverlake bulunabilirliği daha kolay, Wave daha az satışı var. Wave alacağım.

Hocam son şu soruyu sormak istiyorum: Şimdi ikisi de bütçeme uygun ve satın alabilirim ama parfümlerin bulunabilirliği değişebiliyor kolayca. Bugün hangisini alsam 2 ay sonra almadığımı bu fiyatlarda kolayca bulabilirim. Missoni alıp Silverlake'i sonraya mı bıraksam Silverlake'i bulmada sorun yaşamam? Yoksa Silverlake alıp Missoni'yi mi sonraya bıraksam Missoni'yi bulmada sorun yaşamam?

Hocam vallahi şu an en çok hangisini istiyorsanız onu alın 2 ayda çok fazla bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Bulmasına bulursunuzda aynı fiyata bulabilir misiniz orasını bilemem.