Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Avrupa LGBT'nin içine etti gerçekten.

Normal LGBT bireylerin yaşadıkları zorluklar gerçek.

Ama Avrupa "Neden biz bu LGBT'i kullanarak işin içine etmeyelim ki?" deyip yine kendi "özgürlüklerini" yaymak istediler.

Tamamen rezillik.

Yani kas yapısı olarak erkek olan biri kendini kadın diye hissediyor diye kadın müsabakasında işi ne? Kendini kadın hissediyor diye kadınlar tuvaletinde işi ne?

Trump bu noktada duruşunu gösterdi, iyi bir adam değil ama bu noktada iyi bir duruş sergiledi.

İnternette ilk söyleyişim, kendimi "farklı" görüyorum fakat bu adamların ettikleri olması gereken şekil değil. Boy pos testesteron bir herifle bir kadının dövüşmesi hiç mantıklı değil.

Kemik yapılarından tut organlarına kadar erkekler ama kadın olduklarını zannediyorlar.
Yok, stratejik karar.

Bir kadın, bir erkeği nasıl dövebilir Allah aşkına? LGBT adı altında rezillik yapıyorlar ama farkında bile değiller. LGBT'yi kendi içinizde yaşayın. Neden LGBT'yi olimpiyata kadar götürüyorsunuz anlayamıyorum. Gün geçtikçe saygım azalıyor bunlara. Hatta şu an 0 bile denilebilir.

Bir kadın, bir erkeği nasıl dövebilir Allah aşkına? LGBT adı altında rezillik yapıyorlar ama farkında bile değiller. LGBT'yi kendi içinizde yaşayın. Neden LGBT'yi olimpiyata kadar götürüyorsunuz anlayamıyorum. Gün geçtikçe saygım azalıyor bunlara. Hatta şu an 0 bile denilebilir.
Zaten açılış töreni tam rezaletti. Avrupalı olup Hristiyan olanlar bile "Son Akşam Yemeği" resminin tabiri caizse LGBT cover ile canlandırılmasına aşırı tepki gösterdi.

Hanımefendi güzel yapmış. İnanılmaz saçma bir uygulama. Ama şunu da unutmamak lazım. Her kadın eşitlikten bahseder, bağırıp durur. En güzel fırsattı ama olmuyormuş değil mi? Kadın ile erkek eşit değilmiş.