fatih terim

Uzman
Merhaba. Biliyorsunuzdur Parolapara uygulamasında %50 cashback imkanı var 800 liraya kadar. Steam'de geçerli mi bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmam. Ben Amazon'dan alışveriş yaşmak istediğimde bu kart kullanılamıyor demişti. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman Troy altyapısı kullandıkları için sadece Türk menşeili yerlerden alışveriş yapabilirsiniz demişti. Ben de onun yalancısıyım. Yine de deneyebilirsin tabii.

Muhtemelen Troy altyapısı sebebiyle çalışmaz lakin bypasslamanın en kolay yolu cüzdan kodu almak olur Trendyol vs. gibi bir siteden. Hem de cashback alırsınız.

Bilgilendirme yapayım 800/400 cashback yok, alakasız bir siteden 850TL'lik ürün almıştım 490TL cashback geldi hesabıma. 400TL'den fazla geliyor haberiniz olsun. Steam için de Hepsiburada üzerinden steam cüzdan kodu alın. Oradan da 100TL cashback geliyor.

Bilgilendirme yapayım 800/400 cashback yok, alakasız bir siteden 850TL'lik ürün almıştım 490TL cashback geldi hesabıma. 400TL'den fazla geliyor haberiniz olsun. Steam için de Hepsiburada üzerinden steam cüzdan kodu alın. Oradan da 100TL cashback geliyor.
Trendyolda geçerli değil mi o 100TL cashback?
Trendyolda bi satıcı 1000 lira ve üzeri satın alımlarda 200 lira indirim şeklinde kampanya yapmış ve 25 dolar 865 e geliyor. söylediğine göre 425 lira civarında bi cashback gelecek. Eğer ki 100 lira cashback da ek olarak geliyor ise yaklaşık 300 liraya 25 dolar mı gelmiş oluyor?

Cashback listesinde Hepsiburada var Trendyol yok. Dediğim gibi alakasız siteden 850TL alışveriş yaptım 490TL geldi. 800/400 olayı yok, daha fazla geliyor.