Pars adlı üyenin ban olayı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    ban pars
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taciz olayını özetleyebilecek olan var mı? Cidden "cinsel" anlamda mı yoksa sadece rahatsız mı ediyor?
@Yonga

Taciz olayını özetleyebilecek olan var mı? Cidden "cinsel" anlamda mı yoksa sadece rahatsız mı ediyor?
Cinsel anlamda, rahatsızlık verme anlamında da. Pedofililik de var olayın içinde.

Rahatsız ettiği hatta bazen cinsel anlamda rahatsız ettiğine şahidim ama pedofililik olayını başkalarına yapmış.

Technopat adaleti karışır.

Bundan sonra hizmete Technopat üzerinden devam edecekmiş. Ne deyim hayırlısı olsun. Belki sadece sohbet etmek için yazıyordur, kötü bir niyeti yoktur. Benim Discord'um olmadığı için bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 409
Bundan sonra Hizmete Technopat üzerinden devam edecekmiş. Ne deyim hayırlısı olsun. Belki sadece sohbet etmek için yazıyordur, kötü bir niyeti yoktur. Benim Discord'um olmadığı için bilmiyorum.

Hocam sohbetin bir adabı olur. Karşıda bulunan kişi darlanarak rahatsız edilmez veya emir verir gibi cevap istenmez. İyi bir niyet göremiyorum şahsen.

Hocam sohbetin bir adabı olur. Karşıda bulunan kişi darlanarak rahatsız edilmez veya emir verir gibi cevap istenmez. İyi bir niyet göremiyorum şahsen.
Ne yapıyor tam olarak zorla konuşmaya mı çalışıyor veya arıyor mu? Bir de sapıkça falan şeyler mi yazıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…