- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Cinsel anlamda, rahatsızlık verme anlamında da. Pedofililik de var olayın içinde.Taciz olayını özetleyebilecek olan var mı? Cidden "cinsel" anlamda mı yoksa sadece rahatsız mı ediyor?
Rahatsız ettiği hatta bazen cinsel anlamda rahatsız ettiğine şahidim ama pedofililik olayını başkalarına yapmış.
- Makaleler
- 4
Rahatsız ediyordu. Cinsel anlamda rahatsız etme de var mış ve araya pedofili muhabbetleri de girmiş ama orasını bilmiyorum.Taciz olayını özetleyebilecek olan var mı? Cidden "cinsel" anlamda mı yoksa sadece rahatsız mı ediyor?
Technopat modlarını uzun süredir darlıyor muhtemelen, adamlar bıkmış olacaklar ki modluk vermeye karar vermişler.
Cinsel anlamda, rahatsızlık verme anlamında da. Pedofililik de var olayın içinde.
Pedofili muhabbetleri nedir hocam?
Sıkıntılı konulara girmeyeyim hocam, 18 yaşından küçükler hakkında cinsellik diyeyim.
- Makaleler
- 1
Bundan sonra hizmete Technopat üzerinden devam edecekmiş. Ne deyim hayırlısı olsun. Belki sadece sohbet etmek için yazıyordur, kötü bir niyeti yoktur. Benim Discord'um olmadığı için bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhoiisa
Üstün
Hangi adalet.
Bundan sonra Hizmete Technopat üzerinden devam edecekmiş. Ne deyim hayırlısı olsun. Belki sadece sohbet etmek için yazıyordur, kötü bir niyeti yoktur. Benim Discord'um olmadığı için bilmiyorum.
Hocam sohbetin bir adabı olur. Karşıda bulunan kişi darlanarak rahatsız edilmez veya emir verir gibi cevap istenmez. İyi bir niyet göremiyorum şahsen.
Pars herhalde İbrahim Yılmaz'ı örnek alıyor. Sürekli merhaba ben Pars diye başlıyor çoğu mesajı.
- Makaleler
- 1
Ne yapıyor tam olarak zorla konuşmaya mı çalışıyor veya arıyor mu? Bir de sapıkça falan şeyler mi yazıyor?Hocam sohbetin bir adabı olur. Karşıda bulunan kişi darlanarak rahatsız edilmez veya emir verir gibi cevap istenmez. İyi bir niyet göremiyorum şahsen.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.