Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özet> tacizci, pedofili, 31 bağımlısı.

Hocam tacizci ve pedofili olmasinin kanitlari nedir? Daha dogrusu her şey nasıl bu kadar kesin belli? Kanitlari nerede, cok merak ettim. Kesinlikle savunmuyorum yanlış anlasilmasin, kendisi ile ilgili bilgim 0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar pedofili olayı ne peki? Bilen var mı? Çok garip oldum vallahi konuyu okurken...
Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.

Hocam tacizci ve pedofili olmasinin kanitlari nedir? Daha dogrusu her şey nasıl bu kadar kesin belli? Kanitlari nerede, cok merak ettim. Kesinlikle savunmuyorum yanlış anlasilmasin, kendisi ile ilgili bilgim 0.
1720707130278.webp

1720707144912.webp

Bu yaptıklarının çeyreği falan bu arada, başkalarına daha kötü şeyler yapmış.

Dosya Ekleri

• 1720707116377.webp
    1720707116377.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 241
Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.
Konuyu okurken sinir krizi geçiriyorum şu anda, Allah'tan DC hesabım yoktu. Allah bilir bunları paranoid bozukluğu olan bana yapmaya çalışsa ne olacaktı, direkt engellerdim gerçi.

Arkadaşlar konuyla alakası olmayan kişiler daha fazla konuyu eşelemezse sevinirim. Ne kendimi ne yaşadıklarımı ne de küçük kuzenimi konuya alet etmeyeceğim ve teşhir etmeyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.