Hocam tacizci ve pedofili olmasinin kanitlari nedir? Daha dogrusu her şey nasıl bu kadar kesin belli? Kanitlari nerede, cok merak ettim. Kesinlikle savunmuyorum yanlış anlasilmasin, kendisi ile ilgili bilgim 0.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç olmazsa Twitter'a yazsın.Ne insanlar var mış ya. Pars'ın böyle biri olduğunu düşünmemiştim ama şu Sahibinden'e yazması cidden komedi. Cezanı yedin işte, ne yazıyorsun Sahibinden'e?
Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.Arkadaşlar pedofili olayı ne peki? Bilen var mı? Çok garip oldum vallahi konuyu okurken...
Hocam tacizci ve pedofili olmasinin kanitlari nedir? Daha dogrusu her şey nasıl bu kadar kesin belli? Kanitlari nerede, cok merak ettim. Kesinlikle savunmuyorum yanlış anlasilmasin, kendisi ile ilgili bilgim 0.
Konuyu okurken sinir krizi geçiriyorum şu anda, Allah'tan DC hesabım yoktu. Allah bilir bunları paranoid bozukluğu olan bana yapmaya çalışsa ne olacaktı, direkt engellerdim gerçi.Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.
Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.
Eki Görüntüle 64482
Eki Görüntüle 64483
Eki Görüntüle 64484
Bu yaptıklarının çeyreği falan bu arada, başkalarına daha kötü şeyler yapmış.
Deli mi bu? E taciz oluyor bu yaptığı. Keşke çok önceden engelleseydiniz. Sinir krizi geçiriyorum ya vallahi, bir de eklesene falan diyor...Yaşı küçük kişilere de aynı şeyleri yapıyor. Yonga yukarıda söylemiş zaten.
Eki Görüntüle 64482
Eki Görüntüle 64483
Eki Görüntüle 64484
Bu yaptıklarının çeyreği falan bu arada, başkalarına daha kötü şeyler yapmış.
İlk başlarda arkadaş olmaya çalışıyor falan sandım, bunları yazdıktan sonra engelledim zaten.Deli mi bu? E taciz oluyor bu yaptığı. Keşke çok önceden engelleseydiniz. Sinir krizi geçiriyorum ya vallahi, bir de eklesene falan diyor...
Hocam bende onu sordum. Daha önceden nasil olmuyor. Verecen polise diyecegim de bi ise yaramaz. Ana avrat sövüp engellemek lazim.Deli mi bu? E taciz oluyor bu yaptığı. Keşke çok önceden engelleseydiniz. Sinir krizi geçiriyorum ya vallahi, bir de eklesene falan diyor...
İyi yapmışsın hocam, Allah'tan DC'm yoktu.İlk başlarda arkadaş olmaya çalışıyor falan sandım, bunları yazdıktan sonra engelledim zaten.
Arkadaşlar konuyla alakası olmayan kişiler daha fazla konuyu eşelemezse sevinirim. Ne kendimi ne yaşadıklarımı ne de küçük kuzenimi konuya alet etmeyeceğim ve teşhir etmeyeceğim.