sasininaskeri2 2

Uzman
Mezuna bıraktım. YKS'ye hazırlanırken cebimde param olsun diye işe girmek istiyorum. 18 yaşındayım, part time iş önerileriniz var mı? HM'de çalışmayı düşünüyorum ama bir de başka öneri alayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştım Turkcell de ve eğlenceli. Teknolojinin içindesin. Her tarafta telefon falan var.

Hocam hep telefonların başında mı beklediniz? Hat işlemleri ile vs hiç mi uğraşmadınız?

Cinsiyetten dolayı alır mı bilmiyorum ama çalışan gördüğüm için madame coco olabilir. Ağır olarak pek bir iş yaptıracaklarını düşünmüyorum. Küçücük mağaza zaten. Bu ve bunun gibi yerler olabilir.

Hocam hep telefonların başında mı beklediniz? Hat işlemleri ile vs hiç mi uğraşmadınız?

Cinsiyetten dolayı alır mı bilmiyorum ama çalışan gördüğüm için madame coco olabilir. Ağır olarak pek bir iş yaptıracaklarını düşünmüyorum. Küçücük mağaza zaten. Bu ve bunun gibi yerler olabilir.
Kasada bir kızla beraber değişmeli olarak fatura kesiyorduk. O kısımlar pekte iyi değil. Yeni hat çıkarma da yaptım. Bimden sonra iyi bir işimin olduğunu hissetmiştim. 3 harfli marketlerde çalışmak beni çok yoruyordu.

Kasada bir kızla beraber değişmeli olarak fatura kesiyorduk. O kısımlar pek de iyi değil. Yeni hat çıkarma da yaptım. BİM'den sonra iyi bir işimin olduğunu hissetmiştim. 3 harfli marketlerde çalışmak beni çok yoruyordu.

Hat işlemlerini hiç sevmem çalışan bir arkadaşımın başına bela bile oluyordu. Siz 3 harfli market dediğinizde de her saniye aklıma aşağıdaki araç geliyor. Part time olarak operatör bayilerine aldıklarını da ilk defa duydum. Tecrübe konusunda falan hiç sorun olmuyor mu?

1731426218929.webp

Hat işlemlerini hiç sevmem çalışan bir arkadaşımın başına bela bile oluyordu. Siz 3 harfli market dediğinizde de her saniye aklıma aşağıdaki araç geliyor. Part time olarak operatör bayilerine aldıklarını da ilk defa duydum. Tecrübe konusunda falan hiç sorun olmuyor mu?

Eki Görüntüle 98004
Ben tanıdık sayesinde girdim. 2 ay çalışıp çıktım zaten.