80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba,

Paskalya yaklaşıyor. Hazır tatil olacakken bu dönem için ufak bir gezi planı yaptım ama hepsine bu kadar kısa sürede gitmem mümkün değil ve bazı yerleri de değiştirmeyi düşünüyorum. Öneriniz var mı? Şu anda gidemeyeceğim yerlere daha sonra kesinlikle gideceğim ama Paskalya döneminde hangi şehrin daha iyi olacağından emin olamadım.
  • Amsterdam, Hollanda
  • Brüksel, Belçika
  • Bordeaux, Fransa
  • Toulouse, Fransa
  • Oslo, Norveç
  • Londra, İngiltere
  • Berlin, Almanya
  • Lizbon, Portekiz
  • Zürih, İsviçre
Not: Dil, sorun değil. İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve İsveççe konuşabiliyorum. Diğer dilleri bildiğim kadar iyi olmasa da Almanca bilgim de var.

Teşekkürler. :)

Almanya'da özellikle Neuschwanstein şatosuna gitmenizi önerebilirim.
Çok teşekkürler. Zürih’in çok yakınındaymış. Tam da oraya uğramadan yolda uğrayabileceğim gibi bir konumda. Kesinlikle ziyaret edeceğim. Aklımdaki rotanın üzerinde bir yer olması harika oldu.
Yılların tecrübesiyle İngiltere, Londra diyorum.
İngiltere’ye Paskalya’da uğrarsam ya çok fazla vakit ayıramayacağım ya da diğer yerlere ayıracağım vakti azaltmam gerekecek. Paskalya’da özellikle görülmesi gereken etkinlikleri yoksa daha sonraya bırakmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Şimdilik 2-3 gün uğrayıp daha sonra kalan yerlerini görmem de bir seçenek tabii ki ama ekstra uçuş masrafına değer mi bilmiyorum.

Yaklaşık 11 gün boşluğum var. Şu anda Brüksel’den başlayıp Amsterdam’a gitmeyi ve oradan da Almanya’ya geçip İsviçre ile geziyi bitirmeyi düşünüyordum. Londra’ya gidersem ilk olarak oradan başlarım veya en son oraya giderim.