Zireael14

Uzman
Herkese merhaba, tasarımını beğendiğim için 5-10 bin TL arası bütçeyle Nautilus benzeri saat arıyorum. Kasası sağlam, mekanizması kaliteli olsun yeterli, bilinmedik bir marka kullanmak istemem. Görüntünün birebir aynı olmasına gerek yok. "Squircle" şeklini sevdiğim için böyle bir arayıştayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden. Miyota iyi midir? Ben şu ana kadar hep Casio kullandım maksimum 1-2bin TL verdim. Onlara kıyaslayacak olursanız ne dersiniz? İyi olduğunu bildiğim markadan tasarımı hoşuma gideni alarak ilerliyorum normalde. Ama burada tasarım çok spesifik olduğu için markaları bilmediğim bir durum oluştu.

Ayrıca dediğim gibi, kopyası olmak zorunda değil. Kasanın şekli hoşuma gittiği için o tarz bakmak istedim. Benzer farklı tasarımlar da olabilir.

Son düzenleme:
Hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden. Miyota iyi midir? Ben şu ana kadar hep Casio kullandım maksimum 1-2bin TL verdim. Onlara kıyaslayacak olursanız ne dersiniz? İyi olduğunu bildiğim markadan tasarımı hoşuma gideni alarak ilerliyorum normalde. Ama burada tasarım çok spesifik olduğu için markaları bilmediğim bir durum oluştu.
Miyota, Citizen'in ürettiği mekanizmadır. Citizen'in zaten kalitesini sorgulamaya gerek yok. Köklü bir Japon saat üreticisidir. Saatin model ismi LGXIGE LM013A. Tabi saat için garanti veremem. Miyota mekanizma varsa alınır zaten. Yorumlara ve satıcıya bakarak anlayabilirsiniz. Genel anlamda yüzde 85 olumlu puan almış. Buradan bakınca en azından güvenilir gibi duruyor.