Benim girdiğim değerleri girdin ya hani. En son özet ekranı da iletmişsin zaten Ayhan abiye. F10 basıp Yes dedin ya hani. Bunu yaptıktan kaç dakika sonra Windows açıldı?

Şu an ilettiğin görsellerde ayarlar kaydedilmemiş görünüyor.

Gear açık ve 8x deneyin ekstra. Diğer ayarlar doğru gibiydi. LLC Turbo önemli.

1. win garip bir sekilde hemen acildi.
2. Simdi tekrar az onceki ayarlar ile deneyecegim. Farkli olarak yapmami istediginiz bir sey sadece burst ayarlari mi?
3. Ayrica easy mode menusunde ki xm expo profil xmp1 e mi almaliyim? easy mode ekranda hic bisi degismedim az once belki ondandir

2. Simdi tekrar az onceki ayarlar ile deneyecegim. Farkli olarak yapmami istediginiz bir sey sadece burst ayarlari mi?
3. Ayrica easy mode menusunde ki xm expo profil xmp1 e mi almaliyim? easy mode ekranda hic bisi degismedim az once belki ondandir
Hemen açıldıysa ayarları kaydetmeden mi çıktın acaba? F10 bastıktan sonra Yes tıkladığından eminsin değil mi?

Az önceki ayarları aynen gir. Sadece burst ayarları 8x-8x olacak ve Gear Down Mode enabled olsun.

Easy mode ile işimiz yok. Advanced menüden XMP 1 seçili olsun yeter.

Son düzenleme:

XMP'den ziyade EXPO yok mu, onun üzerine gir bu ayarların hepsini tek tek. Train etmemiş sende hiç, @monitortavsiye01 ile çözersiniz.

Gigabyte saçmalığı, XMP yüzünden Train etmezse Manuel deyip bakın. XMP1 olmasın mümkünse, onaylamamış da olabilir belki. Çözün bu işi. :)
Anlaşıldı abi.

@suskun01 XMP 1 seçmeyeceğiz. Kendimiz manuel olarak gireceğiz bütün her şeyi. System Memory Multiplier 60.00 olacak. Geri kalan her şey aynı şekilde gireceğiz.

XMP profili seçme. Ayrıca sadece XMP 1 VE XMP 2 var değil mi? Expo 1 falan yazmıyor?

Anlaşıldı abi.

@suskun01 XMP 1 seçmeyeceğiz. Kendimiz manuel olarak gireceğiz bütün her şeyi. System Memory Multiplier 60.00 olacak. Geri kalan her şey aynı şekilde gireceğiz.

XMP profili seçme. Ayrıca sadece XMP 1 VE XMP 2 var değil mi? Expo 1 falan yazmıyor?

EXPO varsa onu seçin, XMP varsa o ayar kısmından Manuel seçin ya da Auto kalsın. Elle girmeniz iyi. Fast Boot varsa kapatın bir de. Ayarların onaylandığından emin olun, hiç Train etmemiş çünkü. Burst 8x-8x dışında Gear açık da bakın.

Burayi mi dediniz?

Dosya Ekleri

• IMG_7325.webp
    IMG_7325.webp
    4,8 MB · Görüntüleme: 25