hocam pek anlamıyorum zaten ram ayarlarındanYani dediğim gibi, sistemi yorma ya da fiziksel zarar falan o tarz şeyler olmaz, istediğini yaparsın. Zaten voltaj kısmını da high voltaj mod ayarını açmadan 1.43 üstü veremezsin, o yüzden yine bir şey olmaz. 1.55 vddio'nun üstü riskli, vddio slow burn diye geçiyor zaten, 1 yılda yakar çipi yakarsa. 1 ayda hiçbir şey olmaz bu tarz yüksek voltajlardan. RAM voltajları da vdd kısmı sıkıntı olabilir, iyi soğutman lazım. 1.6 üstü günlük kullanmak saçma genelde, 1.75'e kadar kullandım ben. 1.8 ve üstü daha çok spesifik bu işle ilgilenenlerin alanı.
benim alacağım patriot cl30 6000mhz ler hynix a mı diye geçiyorYani dediğim gibi, sistemi yorma ya da fiziksel zarar falan o tarz şeyler olmaz, istediğini yaparsın. Zaten voltaj kısmını da high voltaj mod ayarını açmadan 1.43 üstü veremezsin, o yüzden yine bir şey olmaz. 1.55 vddio'nun üstü riskli, vddio slow burn diye geçiyor zaten, 1 yılda yakar çipi yakarsa. 1 ayda hiçbir şey olmaz bu tarz yüksek voltajlardan. RAM voltajları da vdd kısmı sıkıntı olabilir, iyi soğutman lazım. 1.6 üstü günlük kullanmak saçma genelde, 1.75'e kadar kullandım ben. 1.8 ve üstü daha çok spesifik bu işle ilgilenenlerin alanı.
Bu kit 1.35v 6000 c30 Hynix M olduğu için bu kurtarıyor minimum, altı patlıyor.
Eki Görüntüle 176848