Patriot RAM alınır mı?

hocam pek anlamıyorum zaten ram ayarlarından , expo açıp birde o nitro ayarlarını yaparım verdiğiniz yeterli olur.

benim alacağım patriot cl30 6000mhz ler hynix a mı diye geçiyor

hocam pek anlamıyorum zaten ram ayarlarından , expo açıp birde o nitro ayarlarını yaparım verdiğiniz yeterli olur.

benim alacağım patriot cl30 6000mhz ler hynix a mı diye geçiyor
Patriot M olabilir, senin de 1.75 vermen lazım 6400 c26 için, o yüzden 6000c26 1.55'te yaparsın.

bu verdiğiniz nitro ayarlarını yapınca mı cl26 oluyor? xpg lancer alayım bari 5800tl ama bütçesel sorunum yok zateni hynix a zaten onlar
Yok Nitro başka, latency-gecikme düşüşü için lazım, onun haricinde RAM Training bir miktar iyileştiriyor. Sen 6000 c30 kullanacağın için Patriot alman yeterli sana, sadece manuel zamanlama gireceksin 6000 c30 için.

@Crestfallen @Agarta sana yardımcı olur Patriot için @loewry onları etiketle, sana ayarlarını verirlerse denersin.

Son düzenleme:
Ben anlamadım bu tabloda bir şey @Ayhan Dönmez CL30 6000MHz alınca çipine göre yapmamız gereken ayar mı bu?

Aynen, Hynix M'ye göre yap. A olması seni çok alakadar etmiyor aslında. @Agarta'nın a idi sanırım, HWiNFO RAM kısmından modüllerden birine tıklayınca gözüküyor.

Aynen, Hynix M'ye göre yap. A olması seni çok alakadar etmiyor aslında. @Agarta'nın a idi sanırım, HWiNFO RAM kısmından modüllerden birine tıklayınca gözüküyor.

Patriotlarda A veya M die yazmıyor. Yani bende ve gördüklerimde öyle en azından.

Ben anlamadım bu tabloda bir şey @Ayhan Dönmez CL30 6000MHz alınca çipine göre yapmamız gereken ayar mı bu?

Eğer Patriot CL30 6000MHz RAM'leri alacaksan tabloyu benimkinin aynsını yapabilirsin. Başka model alacaksan çipe göre yaparsın.

Patriotlarda A veya M die yazmıyor. Yani bende ve gördüklerimde öyle en azından.

Eğer Patriot CL30 6000MHz ramleri alacaksan tabloyu benimkinin aynsını yapabilirsin. Başka model alacaksan çipe göre yaparsın.
Xpg lancer alacağım hocam, yine konu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…