2x32 almaya gerek var mı? arkadaş sistemin için 48gb min daha ideal olur dedi. 2x16 yetersiz kalabilir mi? önümüzdeki 2 yıl içindeİyi ama pahalı. Gaming gecesi indirimi bekle. 7K civarına düşüyor bunlar arada.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
2x24 de alabilirsin, M-Die oluyor o haberin olsun, A-Die değil. Sana kalmış. RAM zaten ucuz bir parça, 2x16 eğer render ile uğraşmıyorsan oyun açısından problem yaratmaz şu anlık, uzun süre götürür.2x32 almaya gerek var mı? arkadaş sistemin için 48gb min daha ideal olur dedi. 2x16 yetersiz kalabilir mi? önümüzdeki 2 yıl içinde
ozaman 2x16 alayım 5500tl ye çözmüş oluruz işi.2x24 de alabilirsin, M-Die oluyor o haberin olsun, A-Die değil. Sana kalmış. RAM zaten ucuz bir parça, 2x16 eğer render ile uğraşmıyorsan oyun açısından problem yaratmaz şu anlık, uzun süre götürür.
- Makaleler
- 1
Direkt olarak bunu al:
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Fazlası gereksiz masraf, etkisi sıfır.
expo açınca sorun çıkarabiliyor diyen var, birde rgb alasım var. Ama buda aklımda gerçekten çok ucuzDirekt olarak bunu al:
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fazlası gereksiz masraf, etkisi sıfır.
- Makaleler
- 1
Sorun çıkartmaz, BIOS update yapacaksın, bir de Nitro ayarları vermiştim, o kısmı da uygula, training iyileştiriyor. EXPO açıp üstüne Nitro'yu da yap, sıkıntı olmaz. Düz EXPO'da da olmaz, sanmam.expo açınca sorun çıkarabiliyor diyen var, birde rgb alasım var. Ama buda aklımda gerçekten çok ucuz
Sorun çıkartmaz, BIOS Update yapacaksın, bir de Nitro ayarları vermiştim, o kısmı da uygula, training iyileştiriyor. EXPO açıp üstüne Nitro'yu da yap, sıkıntı olmaz. Düz EXPO'da da olmaz, sanmam.
Nitro ayarı neydi hocam, BIOS'una baktım yeni anakartın yılbaşındaki sürümü mevcut, güncellemeye gerek var mı?
- Makaleler
- 1
En son sürüm hangisiyse ona güncelle, devamlı güncel kal bu platformda. Nitro ayarı şu: Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Settings Nitro-Enable Robust Train-Enable RX-TX Burst Length-8X/8X yap, EXPO üstüne böyle train etsin.Nitro ayarı neydi hocam, BIOS'una baktım yeni anakartın yılbaşındaki sürümü mevcut, güncellemeye gerek var mı?
En son sürüm hangisiyse ona güncelle, devamlı güncel kal bu platformda. Nitro ayarı şu: Advanced-AMD overclocking-DDR options-Nitro settings Nitro-enable robust train-enable RX-tx burst Length-8X/8X yap, EXPO üstüne böyle train etsin.
Bu ayarlar ne işe yarıyor, bir sorun olmaz değil mi
güncelledim biosuEn son sürüm hangisiyse ona güncelle, devamlı güncel kal bu platformda. Nitro ayarı şu: Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Settings Nitro-Enable Robust Train-Enable RX-TX Burst Length-8X/8X yap, EXPO üstüne böyle train etsin.
Nitro ayarı neydi hocam, BIOS'una baktım yeni anakartın yılbaşındaki sürümü mevcut, güncellemeye gerek var mı?
Hocam bu biosta asus performance enchacment ayarı var disabled, ne işe yarıyor açayımmıEn son sürüm hangisiyse ona güncelle, devamlı güncel kal bu platformda. Nitro ayarı şu: Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Settings Nitro-Enable Robust Train-Enable RX-TX Burst Length-8X/8X yap, EXPO üstüne böyle train etsin.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
SS atarsan bakarım. Her kart farklı. Senin 9800X3D miydi çip?Bu ayarlar ne işe yarıyor, bir sorun olmaz değil mi, BIOS'u güncelleyeceğim müsait bir zamanda. Gigabyte de flasha Rufus ile FAT32 yapıp temizlemiştim yine öyle aynı yolu mu izleyeyim? Recep Baltaş'ın videosundaki gibi. Yeni RAM'leri alınca güncellerim şimdi uğraşasım yok.
güncelledim biosu
Hocam bu biosta asus performance enchacment ayarı var disabled, ne işe yarıyor açayımmı
BIOS'ta her şey geri dönüşümlü, yaptığın herhangi bir işlemin zararı yok, voltajlarla oynamadığın sürece. Voltaj kısmı da hepsinin güvenli üst limiti var, oranın altında takılman lazım biraz.