Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 teknik ayar nasıl yapılır?

Buradaki adimlari ve zentimings kismini gecirin. Ondan sonra teste alalim. @nowx

Bank Refresh Mode Normal alınması lazım bir de, diğer Bank Swap APU vs. ek ayarlara en son bakmak lazım... Hangi ayarı nereden gireceği kısmında ise gerekirse fotoğraf atabilir. @nowx

Gigabyte'da Tweaker menüsü altında tüm ayarlar, oradan halledilmesi gerekli... Nitro menüsü Advanced, AMD Overclocking içinde. Tüm kartlarda ortak o.

En son ozet ekranina bakalim diye ilettim hocam. Takildigi kisimlari yollar zaten. Isaretleyemiyorum ben de beceremedim. Text yaziyorum anca fotograf uzerine.

En son ozet ekranina bakalim diye ilettim hocam. Takildigi kisimlari yollar zaten. Isaretleyemiyorum ben de beceremedim. Text yaziyorum anca fotograf uzerine.

Win11'de ekran alıntısı aracı iş görüyor, debloat sistemde bende de silik vaziyette ama Win+Shift+S kısayolu çalışır sende de. O şekilde SS üzerinden deneyebilirsin. RAM işine bir tane çöp PC lazım, 500 işlemli. 50 işlemli X3D gaming sistemde mümkün değil... 1 işlemi dahi tolere edemem orada.

Bakalim, deneyecegiz. TR_by gececegim gibi gozukuyor benim icin de.

Şu anlık böyle bazı değerleri ben daha önceden açmışım, o yüzden onlar yok.

Eki Görüntüle 273569

Eki Görüntüle 273570

VDDP 105 olmaz. 1050 ya da 1.05 olacak. Birisi milivolt, diğeri volt... İki yerden VDDP manuel alma bir de, çakışabilir... Overwrite eder.

Eki Görüntüle 273569

Eki Görüntüle 273570

Nitro ayarı eksik... Onu da uygulayın. ARd manuel 0 alın, tCK 3-3 olmalı. @shiiw Preamble 3 tCK.

Fazladan 2 tane mi açmışım yani?

Bank refresh icin de gecerli degil mi hocam?

Tek menüden uygulanmalı, 2 farklı yerde olması doğal. Biri AMD'nin kendi menüsü, diğeri anakart üreticisinin. Tweaker'dan uygulamakta fayda var... Advanced AMD menüsünü sadece Nitro için kullanmak lazım...

Fazladan 2 tane mi açmışım yani?

2 kere VDDP manuel seçip birisine 105 girmişsin, hata var. Aratınca lokasyonu yazar, ilgili yerinden elle değiştir VDDP'yi. Karıştırmasın. Auto al diğerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…