Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 teknik ayar nasıl yapılır?

Hocalarım iyi, güzel de kafam karıştı; şu an ne yapayım?

105 değeri yanlış, volt cinsinden ise 1.05, milivolt ise 1050.

Hocalarım iyi, güzel de kafam karıştı; şu an ne yapayım?

VDDP'leri Auto al aratıp, sonra lokasyona gidip elinle değiştir. 105 değeri yanlış, arada nokta olmalı volt cinsi varsa.

Nitro uygulanması lazım bir de, @shiiw ile ayarlayın o kısmı. Nitro menüsü tüm kartlarda ortak yerde.

Fazladan 2 tane mi açmışım yani?
Tweaker'da DDR PMU Training menusunde "Preamble" kismi olmasi lazim. Read Preamble P0 ve Write Preamble P0 kismini 3 tck olarak ayarlayin ikisinide. ARd kismi da orada olmali. Manuel ayarlayip 0 degerini girin. ARdPtrInitVal P0 Control kismi. @nowx

Nitro: Advanced > AMD Overclocking > DDR and Infinity Fabric Frequency/Timings > DDR options kisminda. DDR5 Nitro Mode'u Enabled, Robust Training Mode kismini da enabled hale getirin. Nitro RX Data; 1, TX Data; 2, Control Line kismi ise 1 kalacak. Nitro Rx Burst kisimlari var biri Rx diger Tx. Ikisini de 1X olarak ayarlayin.

Burada bir sürü VDDP var, o yüzden sordum.

Nitro Control line'nin yanında 1 yazıyor.

Bir de 2 tane bank aktif etmiştim, sorun olur mu?
Tweaker kismindaki Bank Refresh kismi kalsin, digerini Auto alin tekrardan. Ekstra Tweaker kisminda UCLK DIV1 Mode olan kisim UCLK=MCLK olacak. FCLK kismini ise 2000 yapin. Tekrardan ozet ekranini iletirsiniz.

Tweaker kismindaki Bank Refresh kismi kalsin, digerini Auto alin tekrardan. Ekstra Tweaker kisminda UCLK DIV1 Mode olan kisim UCLK=MCLK olacak. FCLK kismini ise 2000 yapin. Tekrardan ozet ekranini iletirsiniz.
Tamamdır, dediklerinizi de yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…