S shiiw 31 Başarılı Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 647 Çözümler 1 Beğeniler 363 Bugün 17:26 #61 nowx dedi: Segotep beaced 360mm sıvı soğutucu kullanıyorum uzun vadede problem olmucaksa sorun yok olacaksa değiştirsek daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hayir tabii ki, sorun cikartmaz. Benim dedigim gibi +200 mhz boost clock var. Ustune -30 Curve Optimizer ile Valorant'ta 70'i geckin. 240mm kullaniyorum ben gerci. Yarin obur gun 360mm takacagim, karsilastiririz.
nowx dedi: Segotep beaced 360mm sıvı soğutucu kullanıyorum uzun vadede problem olmucaksa sorun yok olacaksa değiştirsek daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hayir tabii ki, sorun cikartmaz. Benim dedigim gibi +200 mhz boost clock var. Ustune -30 Curve Optimizer ile Valorant'ta 70'i geckin. 240mm kullaniyorum ben gerci. Yarin obur gun 360mm takacagim, karsilastiririz.
KS KS nowx 15 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 196 Çözümler 1 Beğeniler 51 Bugün 17:32 #62 shiiw dedi: Hayir tabii ki, sorun cikartmaz. Benim dedigim gibi +200 MHz Boost clock var. Ustune -30 Curve Optimizer ile Valorant'ta 70'i geckin. 240mm kullanıyorum ben gerci. Yarin obur gun 360mm takacagim, karsilastiririz. Genişletmek için tıkla... +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO.
shiiw dedi: Hayir tabii ki, sorun cikartmaz. Benim dedigim gibi +200 MHz Boost clock var. Ustune -30 Curve Optimizer ile Valorant'ta 70'i geckin. 240mm kullanıyorum ben gerci. Yarin obur gun 360mm takacagim, karsilastiririz. Genişletmek için tıkla... +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO.
S shiiw 31 Başarılı Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 647 Çözümler 1 Beğeniler 363 Bugün 17:33 #63 nowx dedi: +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Zaten o sicakliklarda boostlamaz muhtemelen. Stabilse kalsin.
nowx dedi: +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Zaten o sicakliklarda boostlamaz muhtemelen. Stabilse kalsin.
KS KS nowx 15 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 196 Çözümler 1 Beğeniler 51 Bugün 17:38 #64 shiiw dedi: Gerek yok. Zaten o sicakliklarda boostlamaz muhtemelen. Stabilse kalsin. Genişletmek için tıkla... Evet stabil zaten 1080p render %200 RTX Ultra diğer ayarlar da ultrada böyle vermişti zaten normal die düşüniyorum sıcaklık hava da sıcak.
shiiw dedi: Gerek yok. Zaten o sicakliklarda boostlamaz muhtemelen. Stabilse kalsin. Genişletmek için tıkla... Evet stabil zaten 1080p render %200 RTX Ultra diğer ayarlar da ultrada böyle vermişti zaten normal die düşüniyorum sıcaklık hava da sıcak.
S shiiw 31 Başarılı Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 647 Çözümler 1 Beğeniler 363 Bugün 17:44 #65 nowx dedi: Evet stabil zaten 1080p render %200 RTX Ultra diğer ayarlar da ultrada böyle vermişti zaten normal die düşüniyorum sıcaklık hava da sıcak. Genişletmek için tıkla... Stabilse on numara. Keyfini cikartabilirsiniz. Yaz kaynakli normal, isiniyor her sey. Zen varsa iletirsiniz, incelemek isteyen inceleyebilir.
nowx dedi: Evet stabil zaten 1080p render %200 RTX Ultra diğer ayarlar da ultrada böyle vermişti zaten normal die düşüniyorum sıcaklık hava da sıcak. Genişletmek için tıkla... Stabilse on numara. Keyfini cikartabilirsiniz. Yaz kaynakli normal, isiniyor her sey. Zen varsa iletirsiniz, incelemek isteyen inceleyebilir.
KS KS nowx 15 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 196 Çözümler 1 Beğeniler 51 Bugün 18:03 #66 shiiw dedi: Stabilse on numara. Keyfini cikartabilirsiniz. Yaz kaynakli normal, isiniyor her şey. Zen varsa iletirsiniz, incelemek isteyen inceleyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. nowx dedi: +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO. Genişletmek için tıkla... ek olarak ayar böyle pbo nowx dedi: Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. ek olarak ayar böyle PBO Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20260815_030954.webp 2,8 MB · Görüntüleme: 3
shiiw dedi: Stabilse on numara. Keyfini cikartabilirsiniz. Yaz kaynakli normal, isiniyor her şey. Zen varsa iletirsiniz, incelemek isteyen inceleyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. nowx dedi: +200 -30 bende yapmalı mıyım yoksa kalsın mı bem PBO. Genişletmek için tıkla... ek olarak ayar böyle pbo nowx dedi: Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. ek olarak ayar böyle PBO Genişletmek için tıkla...
S shiiw 31 Başarılı Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 647 Çözümler 1 Beğeniler 363 Bugün 18:08 #67 nowx dedi: Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. Eki Görüntüle 273756ek olarak ayar böyle pbo Genişletmek için tıkla... Tamamdir, kalsin bu halde. Stabiliteden kastim, stutter, drop, sound-cut, BSOD vs.
nowx dedi: Tamamdır işten gelince atarım stabilden kastınız bu arada droplar mavi ekran vs değil mi masaüstünde takılma olmaması gibi. Eki Görüntüle 273756ek olarak ayar böyle pbo Genişletmek için tıkla... Tamamdir, kalsin bu halde. Stabiliteden kastim, stutter, drop, sound-cut, BSOD vs.