Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Craxidor 57

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Unknown
Esenlikler,

PayPal hesabı açmayı düşünüyorum. Sizce açıp kullansam kapanma gibi durumlar olabilir mi? Türk bankalarına paramı aracı yöntemlerle çekmeyi düşünüyorum.

Çözüm
Öncelikle Türkiye’den bir tane PayPal hesabı açamazsın. Amerika üzerinden açmayı deneyebilirsin ama orada hem Amerika adresi hem de Amerika telefonu isteyecektir. Bunları sağlasan bile bazen girişte telefona kod göndermek isteyebiliyor. O yüzden işkenceye dönüşebilir.
Öncelikle Türkiye’den bir tane PayPal hesabı açamazsın. Amerika üzerinden açmayı deneyebilirsin ama orada hem Amerika adresi hem de Amerika telefonu isteyecektir. Bunları sağlasan bile bazen girişte telefona kod göndermek isteyebiliyor. O yüzden işkenceye dönüşebilir.

Çözüm
Öncelikle Türkiye'den bir tane PayPal hesabı açamazsın. Amerika üzerinden açmayı deneyebilirsin ama orada hem Amerika adresi hem de Amerika telefonu isteyecektir. Bunları sağlasan bile bazen girişte telefona kod göndermek isteyebiliyor. O yüzden işkenceye dönüşebilir.

Telefon ve adres olayında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen YouTube üzerinde bir videonuzu izlemiştim. Cenoa adlı uygulama nasıldır? Türk bankalarına parayı çekebilmek için.

Açsan bile Türkiye bankasına para gönderemessin Amerikan banka hesabın olması gerek şayet bunlar olmadan açtın diyelim o zaman. Sana başka ülke üzerinde para gelirse TR bankasına paran yatmaz.

Ben bir ara Wise kullanarak ödeme almıştım. Bayadır kullanmıyorum. Bir ara Türkiye'den çekiyor diye haberler vardı fakat en son yalanlandı diye biliyorum. Paypal işi ise cidden zor ve kesin değil. Paypal'ı açmak o kadar zor değil ancak eğer fark edilirse ban yersiniz ve paranız içeride kalır. Risk almaya değmez.