Yiğidowski
Üstün
Ettiler.Hijyen kuralları gereği etmemeleri lazım. Sonuçta artık satamazlar onu. Ki etmiyorlar da.
Ettiler.Hijyen kuralları gereği etmemeleri lazım. Sonuçta artık satamazlar onu. Ki etmiyorlar da.
Hijyen kuralları gereği etmemeleri lazım. Sonuçta artık satamazlar onu. Ki etmiyorlar da.
Hocam sıfır diye satamaz ki? Kutusu açılmış, kullanılmış bir ürünü sıfır diye satmak bana hiç mantıklı gelmiyor.Aslında bu tamamen bahane. Kıyafet mağazalarında o raflardaki ürünleri kaç kişi deniyor ve sonrasında gidip sen alıyorsun sıkıntı yok, berberlerde herkese aynı makine kullanılıyor sıkıntı yok, restoranlarda ağzına giren kaşığı çatalı yıkayıp başkasına veriyorlar sıkıntı yok fakat kulaklık oldu mu vah tüh artık o asla temizlenmez. Böyle bir saçmalık olamaz, isopropanol sıkıp dezenfekte edebilirsin kulaklığı. İç çamaşırı olsa hadi neyse.
Üreticiden geliyorsa geri yollarlar veya çöpe atarlar. Outlet diye de satılabilir.Hocam sıfır diye satamaz ki? Kutusu açılmış, kullanılmış bir ürünü sıfır diye satmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Hocam sıfır diye satamaz ki? Kutusu açılmış, kullanılmış bir ürünü sıfır diye satmak bana hiç mantıklı gelmiyor.