Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
Kalıntılar silindiğinden sorun çıkartmıyor, kalıntılar kalsa da sorun çıkmıyor. Tekrar indirebilir.Hocam hayır, böyle yapması riskli Windows'a zarar verebilir!
Router yani internet kutunuzu resetler misiniz? Tuşa basmanız yeterli, sorun çözülmezse Edge sekme ayarlarınızı atın lütfen.
Advanced System Care mi? Ne diyorsun hocam, antivirüs'ü rezalet onun.
@573 sakın denemeyin bu yöntemi.
Casus yazılımlarını buluyor.
- Makaleler
- 19
Tüm AV yazılımları buluyor. Bu bir savunma olmamalı, en son önereceğimden bile kötüdür Systemcare bence.
- Makaleler
- 19
İlginç. Son kozumu oynayıp size Kaspersky kurdurtacağım.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.
35gvm78
Üstün
Haykırdım!
Birbiriyle çakışıyorlar büyük ihtimal, bug da denilebilir merak etmeyin. Şifrelerinizi kaydedip Edge'i sıfırlar mısınız?
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Virüs olarak buldu değil de NPE biraz SONAR client'i yahut repütasyon checker tarzı bir program olduğu için KVRT executable'ina şüpheli tanısı koymuş. FRST'yi çalıştıracağın zaman güvenli modda başlat bu arada.
Birbiriyle çakışıyorlar büyük ihtimal, bug da denilebilir merak etmeyin. Şifrelerinizi kaydedip Edge'i sıfırlar mısınız?
Sıfırladım şimdi yeniden başlatıyorum PC'yi.