Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
- Makaleler
- 19
Yaaaa hocam doğru düzgün tanınmış programlar varken niye hep Trend Micro, Systemcare falan öneriyorsun?
- Makaleler
- 19
Halen gelirse Kaspersky kur hızlı tarama sonrasında tam tarama yap.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.
Attıklarımızın hepsi portable scanner, açıp kapatıyorsun formatlık bir durum yok! Endişe etmeyin kullanıcıyı.Bence format at ne varsa yükledin sistemi aklı bulanmıştır.![]()
SystemCare ile karşılaştırılacak kadar kötü değil Trend Micro, hatta en iyi antivirüslerle kafa kafaya kalabilir bazı durumlarda.Yaaaa hocam doğru düzgün tanınmış programlar varken niye hep Trend Micro, Systemcare falan öneriyorsun?
Yaaaa hocam doğru düzgün tanınmış programlar varken niye hep trend Micro, System Care falan öneriyorsun?
Japon devi Trend Micro'yumu gömüyon sen çoğu Av'lere on basar.
- Makaleler
- 19
Kaspersky gibi bir dev varken Trend Micro önermek ne kadar mantıklı?Japon devi trend Micro'yu gömüyon sen çoğu Av'lere on basar.
Ayrıca nedense bende NPE bulmuyor KVRT'yi virüs.
Hocam bir Kaspersky, Bitdefender değil ama.SystemCare ile karşılaştırılacak kadar kötü değil Trend Micro, hatta en iyi antivirüslerle kafa kafaya kalabilir bazı durumlarda.
- Makaleler
- 19
Kaspersky Free indir ilk önce hızlı sonra tam tarama yap.Hala açılmaya devam ediyor hiçbiri işe yaramadı başka bir öneriniz var mı?
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sistemdeki zararlı, dosya ile oynadığı içindir.
- Makaleler
- 19
Aynısını diyecektim, bence yeni indirdiği her dosyaya zararlı infekte ediyor. Aynı Win32/Sality gibi. (Sality olduğunu düşünmüyorum sistemde)