Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
35gvm78
Üstün
Rescue abartı olur, o kadar ağır bir zararlı değildir bu. Gerek yok şimdilik.
Hızlaca halletmek için diyordum hocam o kadar antivirüs ile uğraşmak yerine.
- Makaleler
- 19
Hocam Rescue hazırlamak da uğraştırıyor azcık ya vallahi.Hızlaca halletmek için diyordum hocam o kadar antivirüs ile uğraşmak yerine.
Hocam ne dersen de ilk tercihte Trend Micro önermek o kadar doğru değil.Kullanan çok var, TP Forum'da bulabilirsiniz araştırınca. Süper bir antivirüs demiyorum, tarama konusunda iyi.
İlk tercihte önermiyor hocam, zaten Kaspersky gibi antivirüsler önerildiğinden önerilmiş. Yine de tek seferde o denenilmez mantıken haklısınız.Hocam ne dersen de ilk tercihte Trend Micro önermek o kadar doğru değil.
- Makaleler
- 19
Hocam pek aklım yerinde değil şu an, başım ağrıyor yani. Pek tartışmazsak sevinirim, şu arkadaşın sorununu çözmeye birlik olalım bence.İlk tercihte önermiyor hocam, zaten Kaspersky gibi antivirüsler önerildiğinden önerilmiş. Yine de tek seferde o denenilmez mantıken haklısınız.
@573 Sonuç nedir?
Hocam pek aklım yerinde değil şu an, başım ağrıyor yani. Pek tartışmazsak sevinirim, şu arkadaşın sorununu çözmeye birlik olalım bence.
@573 sonuç nedir?
Kaspersky'da tam taramayı başlattım 30-45 dk içinde biter.
- Makaleler
- 19
Hocam hızlı taramada ne çıktı?Kaspersky'da tam taramayı başlattım 30-45 dk içinde biter.
Bir şey çıkmadı maalesef.
insan dikiyorum
Uzman
Bir Adware'nin bu kadar uğraştırması normal mi? Şu ana kadar bulunması gerekiyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 19
O kadar AV nasıl bir şey bulamadı ya? Bir tek Emsisoft buldu bir şeyler değil mi hocam? Emsisoft'un günlükler kısmının fotoğrafını atar mısınız?
@insan dikiyorum büyük ihtimal ayarlardan dolayı veya modemle alakalı, mantıklı gelmiyor dediğiniz gibi artık.
Başka sistemlerde bu sorun var mı?
Başka sistemlerde bu sorun var mı?