Çözüldü PC Açınca Görüntü Gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Noxy06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 741
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Noxy06

Başarılı
Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye, evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor, neden? Yardimlarinjzi bekliyorum.

Çözüm
Arkadaşlar kasayi soktum RAM'leri uzaktan ufledim. 10 dk beklettim. Denedim açıldı. Bugün PC'yi temizlemistim acaba onunla mi alakalidir bilmiyorum. Kisaca şu an bir sorun yok Allah'a sukur.
Yani PC açılıyor ama Windows siyah ekranda kalıyor değil mi? Ctrl + Alt + Del basınca tepki veriyor mu? Veriyorsa Görev Yöneticisi açıp Yeni Görev Çalıştır deyip explorer.exe yazıp çalıştırır mısınız?

Hocam yok direk hic bisey gelmiyo, normalde motherboard yazardi en basta sonra windows acilirdi simdi hicbirsey gelmiyo ekrana caresizce bekliyom.

En basitinden BIOS'a girebiliyor musunuz peki?

Hayir hiçbir yazi gelmiyor ekrana. Az once sorunsuz calsiyiodu simdi boyle oldu anlamadim.

Abi hicbir sekilde tepki vermiyor monitor yazi gelmiyo. Lutfen yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…