Deniz744 51
Üstün
Hocam o kadar 8 saat başında değilim ben zaten PC'yi 2 sene boyunca yazları çalışarak oradan buradan kısarak aldım. Yani o 3 gün bir cuma ve hafta sonu oldğundan o kadar oynadım. Laptopum vardı 5 senelik 1650 Ti'lı ama onda son zamanlarda oyun oynamıyordum elikme bir süre Xbox X ve PS5 Pro geçmişti onlarla az da olsa takılıyordum. Okul açılınca hepden zamanım azalacak zaten. Ama günlük PC sürem 8-9 saat değil de 3-4 belki 5 falandır. Onlardada oyun oynamıyorum boş boş geziniyorum. Epic'de çok güzel indirimler var ama oyun alıp oynayasım gelmiyor.
Bu arada CraftRise oynuyorum bu sistemle şu 2 gündür gerçekten. Yani o kadar oyun var halihazırda duran ama yok çekmiyor beni.
Yaz tatilinde olduğum için çalışıyorum hocam. Çok yorgun olmazsam da spora gitmeye çalışıyorum. Ama bakınca zaten akşam 8-12 arası bile 4 saat minimum. Zaman az gibi gözüküyor ama fazla hesaplayınca ne kadar azaltsam bile.
Virtual piano öğren hocam delisi olursun, Roblox'ta oyunları var örnek "Visual pianos" mesela harika oyundur. Ya da kod yazabilirsin, FL Studio'da müzik yapabilirsin. Kendine bir uğraş bul.
Şuraya da bir kayıt bırakayım:
Bilerek hatalarımı kesmedim ki gerçek bir örnek olsun. Siz de böyle bir uğraşa girebilirsiniz.