Epic Games PC Building Simulator 2 107,87 TL!

Güzel oyundur kendileri, çerez niyetine kütüphaneye eklenebilir. Ancak acı sonu söylemem gerekiyor. 1 hafta oynadıktan sonra oyun tekrar etmeye başlıyor. Uzun soluklu bir şey beklemeyin.

Birinci oyunu zamanında epic ücretsiz vermişti.Bunu da almama gerek var mı sizce? Çok fazla bir değişiklik var mı?

Tahminimce daha güncel bileşenler falan vardır, ilk oyunda Intel 6 ve 7. nesil işlemciler vardı hatırlarsan
Valla daha oynamadım hocam ilk oyunu. Kütüphanede bekliyor öylece. Yarın yükleyip bir deneyeceğim, beğenirsem alırım belki ikinciyi de.

Valla daha oynamadım hocam ilk oyunu.Kütüphanede bekliyor öylece.Yarın yükleyip bi denicem beğenirsem alırım belki ikinciyi de.
Aslında @Henkai hocamızın dediği gibi çoğu kişiyi birkaç saatten sonra sıkmaya başlıyor ancak ben zevk alarak oynuyorum, gerçekte de yapmadığım iş değil sonuçta

Çok fazla bir değişiklik var mı?
İlk oyundan farkı ne?
  • Ekipman ve parça çeşitliliği ilk oyuna göre doğal olarak artsa da absürt yere bazı eski parçalar kaldırılmış, bazı yeni parçalar da hiç yok.
  • Kariyer modu hatırladığım kadarıyla biraz daha farklı ilerliyordu. Ekstradan sonsuz mod eklenmiş.
  • Mümkün olan tüm parçaları kurcalayabiliyor, CPU'ya delid vs. yapabiliyorsun ancak hız aşırtma teknikleri gene kötü.
  • Ortamı ilk oyundaki gibi değiştirme seçeneğin bulunmuyor ancak odanın zeminini, duvarlarını vs. her yeri istediğin gibi kurcalayabiliyorsun.
  • Bilgisayardaki uygulama seçenekleri daha fazla ve hepsi ilk oyuna göre daha detaylı.
  • Bilgisayarı her yeni uygulama kurduğunda yeniden başlatmak zorunda kalmıyorsun.
  • Son olarak benim ayarlarıma bağlı olup olmadığı hakkında bilgim yok ancak bilgisayarın gücünü keser kesmez fanlar da pat diye çalışmayı durduruyor.
İlk oyunda yaklaşık 250 saat geçirmişliğim var, tüm bunlara rağmen ikinci oyunu 15-20 saat oynayıp bir daha yüzüne bakmadım. Devamlı ne içerdiğini anlamadığım güncellemeler alıp duruyor ayrıca, benim son oyunu son açışımdan beri kaç tane güncelleme almıştır Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…