24 Şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
1. oyununu zamanında Epic'den beleşe almıştım saatlerce sıkılmadan oynayabildiğim oyunlardan birisi, bunu da alırım muhtemelen.24 Şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.
- Makaleler
- 17
Tahminimce daha güncel bileşenler falan vardır, ilk oyunda Intel 6 ve 7. nesil işlemciler vardı hatırlarsanBirinci oyunu zamanında epic ücretsiz vermişti.Bunu da almama gerek var mı sizce? Çok fazla bir değişiklik var mı?
HUNAxE
Çalışkan
Valla daha oynamadım hocam ilk oyunu. Kütüphanede bekliyor öylece. Yarın yükleyip bir deneyeceğim, beğenirsem alırım belki ikinciyi de.Tahminimce daha güncel bileşenler falan vardır, ilk oyunda Intel 6 ve 7. nesil işlemciler vardı hatırlarsan![]()
- Makaleler
- 17
Aslında @Henkai hocamızın dediği gibi çoğu kişiyi birkaç saatten sonra sıkmaya başlıyor ancak ben zevk alarak oynuyorum, gerçekte de yapmadığım iş değil sonuçtaValla daha oynamadım hocam ilk oyunu.Kütüphanede bekliyor öylece.Yarın yükleyip bi denicem beğenirsem alırım belki ikinciyi de.
UnForgivablen
Çalışkan
Hemen gittim aldım konuyu görünce teşekkürler.
24 şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.
İlk oyunu kütüphanemde var, ilk oyundan farkı ne? Ve almaya değer mi sizce nasıl ilk oyuna göre.
- Makaleler
- 1
- Ekipman ve parça çeşitliliği ilk oyuna göre doğal olarak artsa da absürt yere bazı eski parçalar kaldırılmış, bazı yeni parçalar da hiç yok.
- Kariyer modu hatırladığım kadarıyla biraz daha farklı ilerliyordu. Ekstradan sonsuz mod eklenmiş.
- Mümkün olan tüm parçaları kurcalayabiliyor, CPU'ya delid vs. yapabiliyorsun ancak hız aşırtma teknikleri gene kötü.
- Ortamı ilk oyundaki gibi değiştirme seçeneğin bulunmuyor ancak odanın zeminini, duvarlarını vs. her yeri istediğin gibi kurcalayabiliyorsun.
- Bilgisayardaki uygulama seçenekleri daha fazla ve hepsi ilk oyuna göre daha detaylı.
- Bilgisayarı her yeni uygulama kurduğunda yeniden başlatmak zorunda kalmıyorsun.
- Son olarak benim ayarlarıma bağlı olup olmadığı hakkında bilgim yok ancak bilgisayarın gücünü keser kesmez fanlar da pat diye çalışmayı durduruyor.