- Makaleler
- 62
24 Şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.
1. oyununu zamanında Epic'den beleşe almıştım saatlerce sıkılmadan oynayabildiğim oyunlardan birisi, bunu da alırım muhtemelen.24 Şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.
Tahminimce daha güncel bileşenler falan vardır, ilk oyunda Intel 6 ve 7. nesil işlemciler vardı hatırlarsanBirinci oyunu zamanında epic ücretsiz vermişti.Bunu da almama gerek var mı sizce? Çok fazla bir değişiklik var mı?
Valla daha oynamadım hocam ilk oyunu. Kütüphanede bekliyor öylece. Yarın yükleyip bir deneyeceğim, beğenirsem alırım belki ikinciyi de.Tahminimce daha güncel bileşenler falan vardır, ilk oyunda Intel 6 ve 7. nesil işlemciler vardı hatırlarsan![]()
Aslında @Henkai hocamızın dediği gibi çoğu kişiyi birkaç saatten sonra sıkmaya başlıyor ancak ben zevk alarak oynuyorum, gerçekte de yapmadığım iş değil sonuçtaValla daha oynamadım hocam ilk oyunu.Kütüphanede bekliyor öylece.Yarın yükleyip bi denicem beğenirsem alırım belki ikinciyi de.
24 şubat saat 19:00'da indirimi bitiyor. %33 indirim var. 161 TL'den 107,87 TL'ye düştü.