Ricardo Quaresma
Başarılı
CPU yükseltmesi istedi yaptım. Fanı geri takamadım 2-3 farklı fan alıp denedim sorun nedir? Nasıl çözebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
CPU ayağını kapatın (çubuk gibi olan şey). CPU ayağı açık ve bu yüzden kırmızı bir cubuk görüyorsunuz.
Termal macun sürmemişsiniz. Ayrıca CPU gerdirme çubuğunu kapatıp kapatmadığınızı kontrol edin.Eki Görüntüle 97370
CPU yükseltmesi istedi yaptım. Fanı geri takamadım 2-3 farklı fan alıp denedim sorun nedir? Nasıl çözebilirim?
Sürüp tekrar denedim yine olmadı.
CPU ayağını kapatın (çubuk gibi olan şey). CPU ayağı açık ve bu yüzden kırmızı bir cubuk görüyorsunuz.
Kapatamıyorum hocam etkileşime girmiyor.CPU ayağını kapatın (çubuk gibi olan şey). CPU ayağı açık ve bu yüzden kırmızı bir cubuk görüyorsunuz.
İkinci oyun daha iyi.@Ricardo Quaresma hocam bu ilk oyunu mu ikinci oyunu mu? İlk oyunu EPic Games'te indirimde ben de almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Eğer ikinci oyunu daha iyiyse onu alacağım. Oyunda türkçe dil desteği yok bir de değil mi?
Maalesef bilgisayarım kaldırmadığı için satın almak zorundayım. Geforce Now'dan oynayacağım.Ancak pek sarmadığından dolayı crack kullanın derim