18034

Becerikli
Yıllarca Xbox kontrolcü kullandım. Sürekli bumperların kırılmasından yoruldum. Her zaman adaptive trigger özelliğini merak etmişimdir. PC desteğinin eskisinden çok daha iyi olduğu söyleniyor. Ağırlıklı olarak The Last of Us Part II oynuyorum.

Sizce PC için almaya değer mi? Bilkom garantili almayı düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla PS5'te olan tüm oyunlarda destekliyor.
Adaptive Trigger için kablolu olarak bağlanmak zorundasın. Tabii yine tercih meselesi. Alacağın herhangi bir gamepad seni üzmeyecektir o fiyat bandında. Çok merak ediyorsan bence denemelisin. Kötü bir kol değil fakat windows tarafında F/P bir ürün değil.

Bildiğim kadarıyla Hall-Effectlerde joyistik hafif ittirdiğinde bile aktif oluyor, oyunlarda istediğin hıza göre gidemiyorsun. Yoksa düşünebilirdim.

Hocam en ufak dokunuşunuzu algılıyor, ancak oyunlar algılamıyor. Ayrıca Hall-effect sensörler, Dualsense'te kullanılan potansiyometreden daha iyi ve daha doğru. Ayrıca Dualsense'te, birkaç yıl sonra drift sorunu mutlaka yaşarsınız. Hall-effect ve TMR sensörlerde bu durum söz konusu bile değil.

Bildiğim kadarıyla Hall-Effectlerde joyistik hafif ittirdiğinde bile aktif oluyor, oyunlarda istediğin hıza göre gidemiyorsun. Yoksa düşünebilirdim.
Dijital triggerlarla analogun farkı o söylediğiniz. Hall effect olsa da olmasa da analog olan her trigger ittirdiğiniz kadar aktifleşir