BLACKWATERH
Çalışkan
Arkadaşlar binayı sallayacak derecede hoparlör önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sokaktaysak.
Aynı mahallede değilsek.
Hocam şaka maka bu ilk attığınız yeterli midir?
Bende 15 yıllık emektar Philips spa 1300 2+1 var ve ne yalan söyleyeyim nereye gidersem gideyim bu hoparlörden daha iyi ses kalitesine sahip bir hoparlör bulamadım. Ve şu anda BIOS sürümünden dolayı PC hoparlörümü algılamıyor eski sürüme geçmem gerekiyor. Eğer bu ilk attığınız hoparlör Philips spa 1300 2+1 kadar iyi bir sese sahipse bende almayı düşünürüm fiyat çok iyi çünkü.
Bence bass veren bir kulaklik en iyisi. Tabii mahalledeki en hizli kisi degilse.Senin Philips 20W mış, bunlar 6W. Sadece oda içinde kaliteli müzik dinlemek istiyorsan ideal ama benim tavsiyem eskisini hiç aratmayacak bir şey olurdu. Ama bütçen kısıtlı ise Logitech Z150 seni üzmez. Yüksek bas seviyorsan alttaki önerdiğime bakmalısın ama.
Bende de var da mustakil evde, hatta ciftlikte yasamiyorsan gonul rahatligi ile acamiyorsun ki. Hastasi var, yaslisi var her seyden ote.Kulaklık kullanmayı seviyorsa oda olabilir.
Ama ben sevmiyorum kafamda rahatsız ediyor, müzik dinlemek için ses sistemi favorim hala.
Bende de var da mustakil evde, hatta ciftlikte yasamiyorsan gonul rahatligi ile acamiyorsun ki. Hastasi var, yaslisi var her seyden ote.![]()
Senin Philips 20W mış, bunlar 6W. Sadece oda içinde kaliteli müzik dinlemek istiyorsan ideal ama benim tavsiyem eskisini hiç aratmayacak bir şey olurdu. Ama bütçen kısıtlı ise Logitech Z150 seni üzmez. Yüksek bas seviyorsan alttaki önerdiğime bakmalısın ama.