(İstanbuldayım ama
)
Evet fiyatlar fazla. Yorumlarınızı okudum. Komple revize etmek yerine sonuç tutara ciddi bir indirim yapmayı düşünüyorum. Çalışma ortamım kendi odam. Ekipmanlarım yeterince var. Zaten tamir işlerine vs. çok girmeyi düşünmüyorum şimdiden. Kafamda tam oturursa tekrardan işletme hesabı da açarım. Kargoyla çalışmayı düşünüyorum. Anlaşmalı değil elbette (nasıl olduğunu bilmediğimden, şimdilik) ama Türkiye geneli iş yapmak isterim.
Bunu yazılı bir hale henüz getirmedim. Zaten işi almadan önce müşteri ile anlaşma değerinde "Kabul Ediyorum"lu bir form veya online ortamda onam almayı da düşünüyorum. Çok düşük meblağlara "Sigorta" gibi bir seçenek ekleme fikri geldi aklıma. Ama bu da biraz komik olurdu sonuçta malı teslim almışım ve kabahatli benim.
Öte yandan da sorunlu bir müşteri denk gelse ve bir süre sonra bozulan bir donanım teslim etse (Örneğin sorunlu ekran kartları bazılar belirli bir süre geçtikten sonra belirti gösteriyor) burada kendimi korumak zorundayım. Ülkemizin uyanığı çok maalesef.