PC kablolama zor mu?

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar kasa değişikliği yapacağım lakin anakart vs kablolama gibi şeylerle hiç uğraşmamıştım bu zamana kadar. Sizce ilk deneyişimde yapabilir miyim? Kabloların üzerinde anakartın nereye bağlanacağı yazıyor lakin arka kısım karışık kablo olduğu için korkutuyor

https://www.gaming.gen.tr/urun/4457...kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/

Bu güçlendirici kiti takmıştım anakarta, Anakartı sökerken bu güçlendirici kitinin vidalarını çıkarmama gerek yok değil mi? Anakartın üzerinde takılı kalırsa bir sorun olmaz değil mi? Anakartı vidalarından söküp yerinden çıkardığım zaman?
Şu an kullandığım kasa zoko king zoko tank kasasına geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukken lego oynadıysan. Çocuk oyuncağı kablolamak. İlk denemende muntazam olmayabilir ama başarırsın. Sonra hep kendin toplamak isteyeceksin.

Herkesin el yatkınlığı yok aşağılamak için söylemiyorum hata yaparsa hem pinlere hem de sisteme zarar verir dediğim şey bu kimse anasının karnında öğrenmedi doğru ama hata yaparsa telafisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…