UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar kasa değişikliği yapacağım lakin anakart vs kablolama gibi şeylerle hiç uğraşmamıştım bu zamana kadar. Sizce ilk deneyişimde yapabilir miyim? Kabloların üzerinde anakartın nereye bağlanacağı yazıyor lakin arka kısım karışık kablo olduğu için korkutuyor :D

https://www.gaming.gen.tr/urun/4457...kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/

Bu güçlendirici kiti takmıştım anakarta, Anakartı sökerken bu güçlendirici kitinin vidalarını çıkarmama gerek yok değil mi? Anakartın üzerinde takılı kalırsa bir sorun olmaz değil mi? Anakartı vidalarından söküp yerinden çıkardığım zaman?
Şu an kullandığım kasa zoko king zoko tank kasasına geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nesi çok deneyim istiyor tam olarak? Kabloları doğru sokete takacak hepsi bu. İnternetten izleyeceği birkaç video ile doğru anladıktan sonra yapar. Ayrıca yapmadan deneyim kazanma şansı da pek yok. İlk yaptığım kablolama PSU değişi miydi?

Herkesin el yatkınlığı yok aşağılamak için söylemiyorum hata yaparsa hem pinlere hem de sisteme zarar verir dediğim şey bu kimse anasının karnında öğrenmedi doğru ama hata yaparsa telafisi yok.