PC mi, PS5 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4560
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ps5
Bütçe
30.000 TL
Bilkom Garantili PS5 almak fiyat sebebiyle akıl karı değil. İthalat Garantililer de saatli bomba su sebeple PC. Bir de joystick aldın mı süper.

PS5 ama CD'li almaya özen gösterin. Dijitalde artık bir şey yapamazsınız. Bütçesi düşük olana dijital öneriyorum ama bütçesi normal olana standart öneriyorum. Aynı oyunu ikinci elde 500 TL’ye alacağına neden dijitalde 2000 TL bayılacaksın ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol alınca bir farkı olmuyor PS5' ten ama ben de bu duruma özel PS5 alınsa daha iyi olur derim. İhtiyaçlar meselesi tamamen, evde hiç PC yok ise illa ki lazım olacağından PC alınmalı derim. Bu oyunlar oynanacak başka da bir şey yapılmayacaksa PS5 tabii ki, GTA VI da işin içinde olduğundan.

Konsol aldığında oyunlara da bir böbrek harcayacaksın ve crack seçeneği tamamen ortadan kalacak.

PS5. Aç, gamepadi eline al, oyuna gir. Bu kadar basit. Bilgisayarda yamasıydı crashıydı uğraşamazdım ben işten gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…