sawyerford
Üstün
Bilkom Garantili PS5 almak fiyat sebebiyle akıl karı değil. İthalat Garantililer de saatli bomba su sebeple PC. Bir de joystick aldın mı süper.
Ben olsam önce Ps 5 sonra Pc alırdım .
Ben de 35K ya 2 TB digital PS5 Pro alsin demistim. Maden GTA 6 oynayacak. 5'te bilmiyorum ne kadar memnun kalir. Rockstar iyi optimizasyon yapiyor ama o grafiklerde epey bir downgrade yer PS5 versiyonu bence.
Kol alınca bir farkı olmuyor PS5' ten ama ben de bu duruma özel PS5 alınsa daha iyi olur derim. İhtiyaçlar meselesi tamamen, evde hiç PC yok ise illa ki lazım olacağından PC alınmalı derim. Bu oyunlar oynanacak başka da bir şey yapılmayacaksa PS5 tabii ki, GTA VI da işin içinde olduğundan.Adam zaten yoruluyor ve dinlenirken oynamak için alıyor. Gidip sandalyede PC başında mı oyun oynayacak. Oynamak istediği oyunlar zaten saf PS oyunları. Konsolunu alır koltuğunda otururken veya yatağında yatarken televizyondan oynar işte. Adamın istediği de bu. Herkese PC önermenin mantığı yok diye düşünüyorum.
PS5. Aç, gamepadi eline al, oyuna gir. Bu kadar basit. Bilgisayarda yamasıydı crashıydı uğraşamazdım ben işten gelince.
30 bin lira ile kac tane oyun alabilir ki? PS5 ucreti icine dahil.