Bütçe
30.000
Rampage deyince bir an düşündüm ASUS'un anakart serisi var Rampage serisi beyaz yok onlarda. :D

Anakart olarak PCB'si de beyaz olan Colorful X570M vardı bende değişiklik olsun dedim aldım sistemi beyaz yapma isteği geldi istemsizce.
Rampage'nin elipse ve glacier model monitörlerinden başka yoktu monitör olarak 6.500'e kadar fiyat çekmişler stok eridi 2 günde Beyaz'a talep var bayağı sanki.

Anakart olarak PCB'si de beyaz olan Colorful X570M vardı bende değişiklik olsun dedim aldım sistemi beyaz yapma isteği geldi istemsizce.
Rampage'nin elipse ve glacier model monitörlerinden başka yoktu monitör olarak 6.500'e kadar fiyat çekmişler stok eridi 2 günde Beyaz'a talep var bayağı sanki.
İnternet alemi bro özellikle kızlar sadece beyaz diziyor :D bende pembe 1080Ti Strix vardı bir kız arkadaşıma satmıştım. :D

İnternet alemi bro özellikle kızlar sadece beyaz diziyor :D bende pembe 1080 Ti STRIX vardı bir kız arkadaşıma satmıştım. :D

Sprey boyaya vuracağım yakında Wraith Prism'i boyama fikri var aklımda beyaz güzel duruyor.
Garantisi gitmeyeceğini bilsem RAM'lerin bloğunu beyazla değiştireceğim.