Detaylar
Kim cevapladı?2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Pcpartpicker.com sitesine girdiğim zaman her bir yere tıkladığımda ‘insan olduğunuzu doğrulayın' diyor. Ama telefonumda (Galaxy A51) hiçbir sorun yok. Neden böyle yapıyor?
PC VPN kullanıyor musunuz?
Hocam moderatör düzenlemiş. iPad Air 5.nesil tabletimden girdiğimde bu sorunu yaşıyorum
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam moderatör düzenlemiş. iPad Air 5.nesil tabletimden girdiğimde bu sorunu yaşıyorum.
VPN yoksa. Çerezleri temizleyin. Otomatik bot engelleme sistemi sıkıntı çıkarıyor sanırım.
Hocam nasıl yapacağım iPad de olduğum için bilmiyorum.VPN yoksa. Çerezleri temizleyin. Otomatik bot engelleme sistemi sıkıntı çıkarıyor sanırım.
Physic
Üstün
Pcpartpicker.com sitesine girdiğim zaman her bir yere tıkladığımda ‘insan olduğunuzu doğrulayın' diyor. Ama telefonumda (Galaxy A51) hiçbir sorun yok. Neden böyle yapıyor?
Cloudflare varsa doğrulama isteyebilir. Neye göre istediğini bilmiyorum tam.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
iPhone veya iPad'de:
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Safari'ye tıklayın.
- Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil'e tıklayın.
- Tüm Geçmişi ve Verileri Sil'e tıklayın.
Bot engellemek için istiyorlar.Cloudflare varsa doğrulama isteyebilir. Neye göre istediğini bilmiyorum tam.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Genellikle Custom PC inşa ederken site onu çerezlere kayıt ediyor, tekrar kaldığın yerden devam et diye. Siteden çıkıp tekrar gireceğin zaman çerezleri kontrol ediyor galiba böyle işliyor. DDOS engelleme ana amaç değildir yani.Cloudflare varsa doğrulama isteyebilir. Neye göre istediğini bilmiyorum tam.
- Makaleler
- 9
https://chrome.google.com/webstore/detail/anti-captcha-blocker-exte/bnmifaggmbajabmgbgolcapebogbejkn
Sorunu çözmez ama bu eklenti ile captcha ile uğraşmadan tek seferde çözmenizi sağlar.
Sorunu çözmez ama bu eklenti ile captcha ile uğraşmadan tek seferde çözmenizi sağlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı