Arkadaşlar daha önce BlueStacks tarzı programlar kullanan birisi değilim ama galiba bunlar ile oluyordu. Oynayacağım kişi telefondan oynuyor bu yüzden ben de telefonuma indirdim ama emektar Redmi Note 8 aşırı kasıyor. Aynı APK dosyasını bilgisayarıma nasıl kurabilirim acaba?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Videoya gerek yok aslında, Aternos'dan normal Java sunucusu açıp eklentiler kısmından GeyserMC ekleyeceksiniz.Hocam şu GeyserMC ile ilgili bir video falan var mı?
Şu videoya bakabilirsiniz.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Minecraft Bedrock sürümü oynayın, telefondakiyle aynı sürüm, beraber oynanabiliyor. Ya da bir sunucu kurup GeyserMC eklentisini kurarak da Java ve Bedrock sürümleri beraber oynayabilirsiniz.
Emülatörle uğraşmak gereksiz olur.
or3m.d
Yetkin
@Valiant hocamın dediği gibi Bedrock oynayabilirsiniz ama fiyatı biraz tuzlu.Arkadaşlar daha önce BlueStacks tarzı programlar kullanan birisi değilim ama galiba bunlar ile oluyordu. Oynayacağım kişi telefondan oynuyor bu yüzden ben de telefonuma indirdim ama emektar Redmi Note 8 aşırı kasıyor. Aynı APK dosyasını bilgisayarıma nasıl kurabilirim acaba?
Böyle bir sunucu açsam peki direkt?Minecraft Bedrock sürümü oynayın, telefondakiyle aynı sürüm, beraber oynanabiliyor. Ya da bir sunucu kurup GeyserMC eklentisini kurarak da Java ve Bedrock sürümleri beraber oynayabilirsiniz.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu sunucuda Bedrock sürümüyle oynamanız gerekiyor, Java'dan giremezsiniz.Böyle bir sunucu açsam peki direkt?
Eki Görüntüle 55314
Java sürümü sunucu açıp GeyserMC eklentisini kurun beraber oynamak için, eğer Bedrock sürümüne sahip değilseniz.
Hocam şu GeyserMC ile ilgili bir video falan var mı?Bu sunucuda Bedrock sürümüyle oynamanız gerekiyor, Java'dan giremezsiniz.
Java sürümü sunucu açıp GeyserMC eklentisini kurun beraber oynamak için, eğer Bedrock sürümüne sahip değilseniz.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Videoya gerek yok aslında, Aternos'dan normal Java sunucusu açıp eklentiler kısmından GeyserMC ekleyeceksiniz.Hocam şu GeyserMC ile ilgili bir video falan var mı?
Şu videoya bakabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-