Maalesef karışmayana kızamıyorum, 2009'da ben bizzat önümde boğazlanan bir kadını kurtardım, akşamında kadın kocasıyla beraber benden şikayetçi oldu. Kadına yüzlerce kez dedim ki "ablacım, korkma ver hukuk mücadeleni, elimden gelenin en iyisini yaparak tanıklık ederim." dememe rağmen şikayetçi olmuştu.

Ben de hayatımı yolda bulmadım, yapacak bir şey yok.

Her kadını aynı kefeye kesinlikle koymuyorum ancak bu olaydan sonra hiçbir olaya müdahale etmemeye başladım çünkü kadınların psikolojisinin nasıl işlediğini cidden bilemiyorum ve durduk yere başıma bela da almak istemiyorum. Biz olaya müdahale ederiz, yarın bir gün tekrar birlikte olurlar. Çoğunlukta böyle olmuştur, hiçbir zaman için şaşmıyor.

Bu da güncel haber. Sizlere de tavsiyem, üzerinize vazife olmayan hiçbir işe karışmayın. Değmez. Arkanızda bırakacağınız kişileri üzmeye değmez. Herkesin kendi hayatı ve kendi seçimi. Çoğunlukta biz erkekler olarak bize yalan söyleyen birisini bile kolay kolay yanımızda tutmuyorken bu kız ve bu kız gibileri tutuyorsa da kendi sorunları.

@6434, koyu sarı yazdığım yerdeki olayın aynısını yaşamışsınız, üzüldüm. Sonucu ne oldu? Merak ettim şimdi.

@6434, koyu sarı yazdığım yerdeki olayın aynısını yaşamışsınız, üzüldüm. Sonucu ne oldu? Merak ettim şimdi.

Sonucunda bir şey olmadı, kocası onu dövdüğüm için tekrar adliyede bana saldırınca bu sefer benim de şikayetçi olma hakkım doğmuştu, karşılıklı ve ilk o olmak üzere bitirelim bu olayı burada dediler, bende kabul ettim şikayetlerin geri çekmişlerdi bende şikayetçi olmamıştım.

Maalesef böyle bir olaydı, şu saatten sonra en mantıklısı kendi ailelerimizi savunmak olur, onun dışında artık işler eskisi gibi değil, yardım isterlerse alabilecekleri bir sürü kurum kuruluş var, hayatta elimi sürmem. Ancak küçücük bir çocuk gözümün önünde şiddete maruz kalırsa veya türevleri olursa harekete geçerim.

@6434, durduk yere canınız sıkılmış oldu ve bu tarz ve benzeri olaylar, insanları iyilik yapmaktan da soğutur. Orada durduk yere ceza alsaydınız ne olacaktı? Arkanızda bırakacağınız bir sürü kişiyi üzecektiniz belki. Şu dünyada biraz da çıkarcı olmak gerekiyor, yapabilecek bir şey yok.

@6434, durduk yere canınız sıkılmış oldu ve bu tarz ve benzeri olaylar, insanları iyilik yapmaktan da soğutur. Orada durduk yere ceza alsaydınız ne olacaktı? Arkanızda bırakacağınız bir sürü kişiyi üzecektiniz belki. Şu dünyada biraz da çıkarcı olmak gerekiyor, yapabilecek bir şey yok.
Türkiye genel olarak artık insanların daha bireyselleştiği bir ülke oldu. İyilik yapmak hak getire yani, adam taksisine yolcu alıyor, bıçaklanıp öldürülüyor bir de üzerine "bu dünyada herkese iyilik yapmayacaksın." tarzı bir son veda cümlesi duyuyor katilinden, etliye sütlüye karışmadan yaşamak en iyisi diyeceğim, herifin teki yürüyüşünüzü beğenmedi diye kafanıza sıkmaya çalışıyor. Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor.

Haklısınız. Etliye sütlüye karışmadan yaşamak gerekiyor da şu ülkede tamamıyla şansa yaşıyoruz. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Yaşadığınız talihsiz olay için de üzgünüm, tekrardan geçmiş olsun.

Ya yeter bak cidden, delirdi hepsi. Ben bıktım günde 10 tane olumsuz haber görmekten şu forumda. Forumu suçlamıyorum, Türkiye içinde yaşayan insanları suçluyorum, ne bu sürekli ya? Az kavga etmeden durun.
Hocam gündem böyle benim bilerek tek tek seçerek sunduğum bir haberler değil bu hocam.
Şu foruma böyle olumsuz konular açılmasın yeter gerçekten.
Çok haklısınız bu sizin hakkınız kötü haber paylaşmak Benim'de istediğim bir şey değil ama ben her zaman şunu söylüyorum popüler ve trend olmuş haberleri paylaşıyorum şu an gündem böyle elimden geldiğince güzel haberler sunmaya çalışacağım diyorum ama gündem hep böyle sıkıntılarla dolu. Fakat dediğiniz öneriyi dikkate alıp güzel haberler paylaşmaya çalışacağım.
Maalesef karışmayana kızamıyorum, 2009'da ben bizzat önümde boğazlanan bir kadını kurtardım, akşamında kadın kocasıyla beraber benden şikayetçi oldu. Kadına yüzlerce kez dedim ki "ablacım, korkma ver hukuk mücadeleni, elimden gelenin en iyisini yaparak tanıklık ederim." dememe rağmen şikayetçi olmuştu.

Ben de hayatımı yolda bulmadım, yapacak bir şey yok.
Çok üzüldüm hocam geçmiş olsun başınıza gelen bu talihsiz olaydan ötürü.