Pendik'te dehşet anları! Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
www.ntv.com.tr
Taksici neyi bekliyor? Gerçekten videodan anlamadığımdan soruyorum.
Ya yeter bak cidden, delirdi hepsi. Ben bıktım günde 10 tane olumsuz haber görmekten şu forumda. Forumu suçlamıyorum, Türkiye içinde yaşayan insanları suçluyorum, ne bu sürekli ya? Az kavga etmeden durun.
Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Müdahale etsen başına bela alırsın, müdahale etmezsen toplum eleştirir.Her kadını aynı kefeye kesinlikle koymuyorum ancak bu olaydan sonra hiçbir olaya müdahale etmemeye başladım çünkü kadınların psikolojisinin nasıl işlediğini cidden bilemiyorum ve durduk yere başıma bela da almak istemiyorum. Biz olaya müdahale ederiz, yarın bir gün tekrar birlikte olurlar. Çoğunlukta böyle olmuştur, hiçbir zaman için şaşmıyor.
Geçti o işler, önlem mönlem hikaye oldu artık.90 milyon insanı durdurmak zor olabilir, ancak önlem alarak, azaltılabilir.
Para için abi hadi gidelim demiş olabilir. Baksana eline nasıl hemen anahtarı aldı para için hemen Gaza'da bastı.Taksici neyi bekliyor? Gerçekten videodan anlamadığımdan soruyorum. Koltuğunda bile değil galiba olayın başında.