995

Uzman

Her kadını aynı kefeye kesinlikle koymuyorum ancak bu olaydan sonra hiçbir olaya müdahale etmemeye başladım çünkü kadınların psikolojisinin nasıl işlediğini cidden bilemiyorum ve durduk yere başıma bela da almak istemiyorum. Biz olaya müdahale ederiz, yarın bir gün tekrar birlikte olurlar. Çoğunlukta böyle olmuştur, hiçbir zaman için şaşmıyor.

Bu da güncel haber. Sizlere de tavsiyem, üzerinize vazife olmayan hiçbir işe karışmayın. Değmez. Arkanızda bırakacağınız kişileri üzmeye değmez. Herkesin kendi hayatı ve kendi seçimi. Çoğunlukta biz erkekler olarak bize yalan söyleyen birisini bile kolay kolay yanımızda tutmuyorken bu kız ve bu kız gibileri tutuyorsa da kendi sorunları.

Taksici neyi bekliyor? Gerçekten videodan anlamadığımdan soruyorum. Koltuğunda bile değil galiba olayın başında.

Ya yeter bak cidden, delirdi hepsi. Ben bıktım günde 10 tane olumsuz haber görmekten şu forumda. Forumu suçlamıyorum, Türkiye içinde yaşayan insanları suçluyorum, ne bu sürekli ya? Az kavga etmeden durun.

90 milyon insanı durdurmak zor olabilir, ancak önlem alarak, azaltılabilir.

Her kadını aynı kefeye kesinlikle koymuyorum ancak bu olaydan sonra hiçbir olaya müdahale etmemeye başladım çünkü kadınların psikolojisinin nasıl işlediğini cidden bilemiyorum ve durduk yere başıma bela da almak istemiyorum. Biz olaya müdahale ederiz, yarın bir gün tekrar birlikte olurlar. Çoğunlukta böyle olmuştur, hiçbir zaman için şaşmıyor.
Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Müdahale etsen başına bela alırsın, müdahale etmezsen toplum eleştirir. 🤷🏿

90 milyon insanı durdurmak zor olabilir, ancak önlem alarak, azaltılabilir.
Geçti o işler, önlem mönlem hikaye oldu artık.

Son düzenleyen: Moderatör: