Şöyle bir sayfa buldum.

Bu sayfadan ilerleyerek bir destek birine ulaşabiliyorsunuz sanırım.
Sağolun hocam

1784883787057.webp

Asusdan gelen cevap bu ayrıca 6 gün önce pentaya bir mail daha attım ama suratıma bakan olmadı bunu belirterek ve mailin fotoğrafınıda göndererek başka bir cevap yazdım gelecek maili bekliyeceğim bilgilendirme amacıyla onuda göndereceğim

Son düzenleme:
Sizin yaşadıklarınızı gördükten sonra iyice müsait olana kadar kulaklığımı garantiye göndermeme kararı verdim hocam. Asusa yakışmayan bir rezillik aynı sorunu yaşıyorum belli ki bazı serilerde kronik bu sorun ve çözüm bulmama çabaları gerçekten büyük rezalet.

Sizin yaşadıklarınızı gördükten sonra iyice müsait olana kadar kulaklığımı garantiye göndermeme kararı verdim hocam. ASUS'a yakışmayan bir rezillik aynı sorunu yaşıyorum belli ki bazı serilerde kronik bu sorun ve çözüm bulmama çabaları gerçekten büyük rezalet.

Cidden diyecek söz kalmadı hocam ben gene de her türlü yolu deneyeceğim benim kulaklığın üretim yılı 2025 11. ay olarak gözüküyor eğer bir sorun yoksa sizin kulaklığın üretim tarihini yazabiliri misiniz aynı zamanda üretilmemi diye soruyorum yanlış anlamayın kutuda seri no yazan yerin altında Çince bir bölüm var orada yazıyor

Cidden diyecek söz kalmadı hocam ben gene de her türlü yolu deneyeceğim benim kulaklığın üretim yılı 2025 11. ay olarak gözüküyor eğer bir sorun yoksa sizin kulaklığın üretim tarihini yazabiliri misiniz aynı zamanda üretilmemi diye soruyorum yanlış anlamayın kutuda seri no yazan yerin altında Çince bir bölüm var orada yazıyor
Evet hocam şimdi kontrol ettim benimki de 2025 11.ay üretim, demek ki bu partide sorun var belli.