Farem Performax Xotran, uzun zamandır kullanıyorum yeni yeni yapmaya başladı bu sorunu. Farklı zeminlerde farklı tepki veriyor, mousepadin bir kısmında iyi akarken diğer kısmında akmıyor hiç. Bazen masamda kullanıyorum direkt o da rasgele oluyor. Fiyatına göre sensörü de iyiydi oysa, değiştirmeli miyim yoksa bir çözümü var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bence artık o mouseyi emekliye ayırmanın vakti geldi. Bütçenizi belirtirseniz mouse önerelim.
1-2K verebilirim.
SF26
Üstün
Skatezler çöp olmuştur, skatez değişimi gerek ama skatez bulmanız biraz zor olur. Yerinizde olsam yeni model bakarım.Farem Performax Xotran, uzun zamandır kullanıyorum yeni yeni yapmaya başladı bu sorunu. Farklı zeminlerde farklı tepki veriyor, mousepadin bir kısmında iyi akarken diğer kısmında akmıyor hiç. Bazen masamda kullanıyorum direkt o da rasgele oluyor. Fiyatına göre sensörü de iyiydi oysa, değiştirmeli miyim yoksa bir çözümü var mıdır?
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse bu arkadaşı öneririm ben. @Toby Fox
SF26
Üstün
Z1 rezalet ürünün tekidir, şu ürünü önermeyi bırakın artık.Stok bulunursa Furylevel Z1 de fiyat performans ürünü diye biliyorum. En son 1500-1600₺ bandıydaydı.
BEKEN MCU kullanan her ürün rezalettir, R1 için ne dediysem bin mislini onun için söylüyorum.
Her Beken kötü değil.Z1 rezalet ürünün tekidir, şu ürünü önermeyi bırakın artık.
BEKEN MCU kullanan her ürün rezalettir, R1 için ne dediysem bin mislini onun için söylüyorum.
Ama Z1 alinmamali bence de şu an.
SF26
Üstün
Benim için kötü, konu kapanmıştırHer Beken kötü değil.
Ama Z1 alinmamali bence de şu an.
Şakası bi' yana bu bütçede Beken'lere bakılmamalı direkt.
M3S Pro varken seçenek bile değiller.
Son düzenleyen: Moderatör:
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam M3 için de QC sorunları var deniliyor. M3S Pro da nasıl ?Benim için kötü, konu kapanmıştır
Şakası bi' yana bu bütçede Beken'lere bakılmamalı direk.
M3S Pro varken seçenek bile değiller.
SF26
Üstün
Kaan yoktu demişti sanırım, etiketle baksın. Ben bayağıdır uzağım piyasaya. 3395 sonrası beni kesmedi.Hocam M3 için de QC sorunları var deniliyor. M3S Pro da nasıl ?